(Ethan Huff, Natural News) Klimatický kult sa zameral na ornú pôdu a zásobovanie potravinami vo všeobecnosti, o ktorom tvrdia, že prehrieva planétu, pretože na svete je jednoducho príliš veľa ľudí.

Vieme, že títo sektári nenávidia „fosílne“ palivá ako sú ropa a zemný plyn, a preto chcú tieto palivá odstrániť z globálnej ekonomiky. Namiesto nich pre naplnenie svetových energetických potrieb chcú „zelení“ takzvané „obnoviteľné“ energetické technológie, ako sú veterná a solárna energia.

Na výrobu porovnateľného množstva energie však musí byť takmer všade nainštalovaný obrovský počet veterných turbín a solárnych panelov. Veterná a solárna energia si vyžadujú veľa pôdy.

Inými slovami, viac pôdy pre vrtule a solárne panely znamená oveľa menej pôdy dostupnej pre poľnohospodárstvo.

Thomas Malthus (1766 – 1834) vo svojej práci varoval, že jedného dňa svetová populácia prekročí schopnosť ľudstva vypestovať dostatok potravín na to, aby uživili všetkých. Malthus však nevedel, že revolúcia v oblasti zelenej energie by to spôsobila oveľa skôr, ako by sa to stalo pri prirodzenom vývoji.

„Veterné generátory a solárne panely majú zabrať celú jednu tretinu poľnohospodárskej pôdy na celom svete,“ píše Martin Armstrong pre magazín Armstrong Economic.

„Tento fakt inšpiroval vznik myšlienky, že MUSÍME znížiť populáciu. No a vojna je na to „skvelý“ nástroj, čo je aj jeden z dôvodov, prečo elita presadzuje svetovú vojnu,“ hovorí Armstrong.

„Trvajú na tom, že priemyselné poľnohospodárstvo, ktoré využíva väčšina rozvinutého sveta, vytvára klimatické zmeny. Potravinový systém USA prispieva takmer 20 percentami k národným emisiám oxidu uhličitého.

Medzivládny panel pre zmenu klímy (IPCC) hovorí, že poľnohospodárske využívanie pôdy prispieva 12 percentami k celosvetovým emisiám skleníkových plynov. Potom k tomu pridajú energiu potrebnú pre priemyselné poľnohospodárstvo a tvrdia, že sa to zhoršuje.“

(Súvisiace: Ďalším komponentom globálneho depopulačného stroja sú covidové vakcíny, ktoré boli vytvorené ako súčasť dlho plánovanej globálnej genocídy určenej na masívne vyľudnenie planéty.)

Miliardár John Kerry lieta na súkromnom tryskáči a prednáša farmárom o svojich klimatických dogmách

Ďalším problémom, ktorý chcú zelení sektári „opraviť“, je eliminovať všetku produkciu vstupov priemyselného poľnohospodárstva, ako sú pesticídy a hnojivá, ako aj palivo a olej pre traktory, vybavenie a kamiónovú i lodnú dopravu.

Potom je tu všetko to osvetlenie, ktoré si vyžaduje energiu, ako aj chladiace a vykurovacie produkty pre iné poľnohospodárske zariadenia. Toto všetko uvoľňuje ten obávaný oxid uhličitý (CO2), na ktorý sa zelení neustále sťažujú, ako aj metán, oxid dusný a všetky možné druhy „skleníkových plynov“.

Podľa klimatického šialenca Johna Kerryho poľnohospodárske systémy, ako ich v súčasnosti poznáme, vytvárajú až 30 percent svetových skleníkových plynov. On a zvyšok klimatického kultu ich preto chcú zlikvidovať, aby zachránili svet pred globálnym otepľovaním.

„Inými slovami, chcú obmedziť poľnohospodárstvo, lodnú dopravu, chladenie, vzduchotechniku, vypnúť vykurovanie v zime a znížiť svetovú populáciu o 30 až 40 percent. Potom budú možno spokojní,“ hovorí Armstrong.

Napriek skutočnosti, že neexistujú žiadne dôkazy na podporu ktoréhokoľvek z týchto bizarných klimatických tvrdení – pričom existuje veľa dôkazov o opaku, ktoré preukazujú, že klimatické cykly sa vyskytujú od počiatku vekov – klimatický kult je odhodlaný vnucovať svetu svoju vôľu.

„Klíma sa vždy menila,“ poznamenáva Armstrong.

„Súčasné teploty neprekračujú historické normy. Údaje z New Yorku ukazujú, že sme neprekročili maximá z roku 1932. Mainstreamové médiá len opakujú to, čo im bolo povedané. Žiadne mainstreamové médium sa nikdy neodváži niečo nezávisle skúmať.“

Záver

Na nedávnom stretnutí o klíme COP28 v Dubaji John Kerry hovoril o tom, že krajiny, ktoré sú najväčšími vývozcami ropy, musia rovnako ako on veriť, že éra fosílnych palív sa musí „naliehavo“ skončiť.

Zistite viac o tom, čo pre vás a vašu rodinu znamená iniciatíva „nulového uhlíka“ na stránke GreenTyranny.news.

By ARCHA

Secured By miniOrange