Kanál, který je určen pro muslimy po celém světě, v tomto videu varuje před zeměmi, které jsou pro muslimy nejhorší. Mezi nejhoršími zeměmi pro muslimy na celém světě je jednoznačně na prvním místě zmiňováno Slovensko.

Informační video pro muslimy je natáčeno opakovaně, neboť pravidla se v různých zemích průběžně mění. Toto video je aktuální, tedy je v něm uvedena situace, která platí v současné době.

V minulosti jste zde již toto video mohli vidět v různých podobách. Aktualizované verze mají zejména varovat muslimy, kteří se vydávají na cestu džihádu, aby měli jasno, kde je na této cestě čeká zdaleka nejvíc překážek.

Jde především o země, ve kterých je zákaz výstavby mešit a není tam ani zaregistrována legální muslimská obec. To jsou hlavní kritéria pro umístění ta tomto seznamu.

S tím, jak se v různých zemích mění vlády, se samozřejmě mění i pravidla, takže některé země ze seznamu mizí, jiné – v případě zpřísnění zákonů – na něm přibývají.

Nicméně Slovensko si zde tradičně drží svoji pozici.

Oproti tomu Česká republika na seznamu nikdy nebyla. Dosud jsme vždy měli islámu velmi vstřícné vlády. Islám je u nás zcela legální již nějakých 12 let, mezitím se dále přijímaly muslimům vstřícné zákony.

Ve prospěch muslimů se pak zákony posunuly zejména v posledních 10 letech, značným dílem k tomu přispěl například kovaný islamofil Al Hamajda.

Paradoxně tak spadáme na zcela opačný seznam než Slovensko – mezi 10 k islámu nejvstřícnějších zemí Evropy. Patříme k mála evropským zemím, kde je například povolena na veřejnosti i v úřadech burka (úplné zahalování) či hidžáb ve školách.

Povolena je u nás jak výstavba mešit, tak zřizování islámských organizací či školek. Nedávno měly být schváleny i šaría sňatky či přítomnost imáma ve vězení.

Lze předpokládat, že brzy budou povoleny i madrasy (školy koránu) a minarety u mešit, které zatím povoleny nejsou. Příčinou je ovšem spíš fakt, že je u nás islám uznán kratší dobu než v západoevropských zemích a máme relativně malou muslimskou komunitu.

Všude trvalo nějakou dobu, než se zákony přizpůsobily dobyvatelům…

Mimochodem, Vatikán je zřejmě na seznamu skutečně jen proto, že se na jeho území nesmí stavět svatostánky jiných náboženství, tedy ani mešity. Vzhledem k jeho specifickému postavení se tak možná ani neměl na seznam dostat.

Ve skutečnosti lze právě současný Vatikán považovat za jednoho ze strůjců islamizace Evropy…

Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, zdroj: YouTube

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

One thought on “Chvalabohu! – Obrovská šanca prežiť uprostred moslimského EÚ kalifátu!! Celosvetový Videokanál varuje moslimov pred najviac „islamofóbnymi“ krajinami sveta … NA PRVOM MIESTE JE SLOVENSKO!”
  1. Musulmani se musí hlídat a tedy soustředit ve sběrných táborech se zákazem jejich opouštění, a proto se musí střežit policií se zbraněmi s ostrou municí a při pokusu o útěk – zastřelit. Jinak zde budou vraždit, zapalovat církevní stavby(kostely, fary, atd.), neb jim to přikazuje jejich víra, kterou fanaticky nebezpečně dodržují! Po prověrce je nutné tyto musulmany vrátit do státu, odkud k nám přišli. Pokud pašovali drogy, či se připravovali na teroristickou činnost – pak zavřít na základě rozsudku zvláštního soudu k nuceným pracem s trojnásobnou výkonnostní normou!!!

Comments are closed.

Secured By miniOrange