Zdá sa že krčah s „Martelom“ sa rozbil.., proste vylialo sa .. , krčmár povedal, ďalší vám nenalejem, lebo už nemám…

KONADMIN Z KSB FÓRA NA TELEGRAME napísal KOMENTÁR ZA 100 BODOV, v ktorom píše: “Rudolf Huljak odkryl nečakanú sieť korupcie a zámernej deštrukcie štátov:

Ministerstvo životného prostredia bolo miestom, kde boli vychovávaní skorumpovaní ľudia ochotní slúžiť globalistickej agende. Ich cieľom nebolo chrániť životné prostredie, ale naopak ho ničiť.

Plán v súlade s agendou “veľkého resetu”

Chceli zničiť poľnohospodárstvo pomocou “zonácie” chránených oblastí, ktorá by znížila úžitkovú plochu, znížila bonitu a hodnotu pozemkov a umožnila ich predaj zahraničným korporáciám. Na Slovensku sa začal experiment, ako zlikvidovať domácu potravinovú produkciu, malé a stredné podniky, prevziať kontrolu nad pozemkami a urobiť obyvateľstvo závislým od globálnych hráčov.

Súčasne sa riešila aj izolácia ľudí od prírody, ktorá je zdrojom životnej energie. Premnožené medvede mali vyvolať strach z prírody a primäť ľudí žiť v mestách. Plán bol presne podľa agendy veľkého resetu.

Ministerstvo životného prostredia bolo plné korupcie a tunelovania zdrojov, ktoré sa používali aj na financovanie mimovládok pôsobiacich v iných oblastiach.

Huljak narazil na veľký problém

Nielenže našiel slabé miesto agendy, kde sa dalo ľahko kradnúť a podvádzať na mnohých nezmyselných projektoch a programoch, ale aj odhalil podstatu deštruktívnej agendy v celej jej šírke. Práve na životnom prostredí, ktoré sa zdalo byť nevinnou a banálnou oblasťou, “kde sa nemôže nič pokaziť”, sa ukázala absurdita agendy v celej jej hrôze.

Strach ľudí MVO a ich regionálnych kurátorov je oprávnený. Nielenže je možné odkryť masívnu rozkrádačku zdrojov, ale aj celú sieť mimovládok a s nimi spojeného politického spektra – podhubia plánovanej a uskutočňovanej sabotáže. Je možné čakať veľký odpor zo všetkých strán, od mimovládok, cez médiá, až po prezidentku.

Bude to prvá veľká skúška Ficovho nového kabinetu.”

Reakcia Rudolfa Huliaka na prerušenie rokovania parlamentu o vyslovení dôvery vláde

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange