Somoza je možno sukin syn, ale je to náš sukin syn. (Výrok pripisovaný Franklinovi Delano Rooseveltovi)

Americkí zákonodarcovia tento rok narúšajú vojenské financovanie Izraela a Ukrajiny

Dôvody sú technické a… nie celkom technické. Je jasné, že všetko sa obnoví v novom roku. Je to však dôležitý príznak vývoja ochorenia.

Ak je príbeh s Izraelom očividne technický, pretože táto krajina je pre Kongres USA dôležitejšia ako jeho vlastná, potom s ukrajinským režimom je všetko komplikovanejšie.

Amerika ľahko zradí „svojich sukiných synov“, keď sa stanú zbytočnými. Zdá sa, že toto obdobie pre Kyjev definitívne prichádza. A nejde len o hádky medzi republikánmi a demokratmi v predvečer prezidentských volieb v USA. Už toho majú skrátka plné zuby. Majú toho dosť – žerú priveľa peňazí, nepríšetne kradnú a nedosahujú vojenské úspechy. Navyše nastal izraelsko-palestínsky konflikt. Skrátka, podpora z reťaze odviazaného „sukinho syna“ sa blíži ku koncu. Samozrejme, nie odrazu.

Pôjde tam ešte veľa peňazí, schizofrenické zaklínadlá o demokracii a úžasné “záruky” blížiaceho sa víťazstva, falošné presvedčenia o spojenectve navždy… A tak ďalej, a tak ďalej. Ale situácia je jasná: prichádza čas odísť do zabudnutia pre ďalšieho amerického „sukinho syna“. Problém je v tom, že banderovský sukin syn nikdy nepochopil, kým je.

Dmitrij Mevedev

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange