Od začiatku svojho nástupu koalícia čelí mimoriadnemu tlaku opozície. Ešte nebola ani len vyslovená dôvera vláde v parlamente, ešte neprešlo 100 dní pôsobenia novej vlády a už sa tu vykrikuje o odvolávaní ministra. Píše to predseda Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini na sociálnej sieti.

„Jasne som sa vyjadril v rozhovore pre TA3,“ dodáva v statuse Pellegrini a pridáva video z relácie TÉMA v televízii TA3.

Robia z komára somára!

„Veľmi ma mrzí, že niekoho baví vytvárať obraz, že sa tu na Slovensku deje niečo nečisté. A vysielať tento signál do zahraničia,“ povedal v relácii o. i. Peter Pellegrini. Dodal, že v zahraničí to „vysvetlia“.

Nikto si teraz nemôže myslieť, že všetky tie obrovské zmeny, ktoré táto krajina musí po tri a pol roku chaosu a neporiadku urobiť, že ich urobíme s ľuďmi od Matoviča, Hegera, Sulíka a spol. Jednoducho ich musíme vymeniť! A musíme to urobiť rýchlo! V opačnom prípade pôjde naša krajina ďalej do problémov, v akých bola doteraz pod ich vedením,“ dodal predseda NR SR Peter Pellegrini.

* zdroj: eReport

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange