Dejstvo PRVÉ

Čo nemá oporu v zákone, štát konať nemôže. Stránka hoaxy a podvody nemá právny základ daný v zákone o policajnom zbore, nemôže fungovať ďalej.

Pokračovať v konaní – prevádzkovaní stránky – je konaním nezákonnosti.

Jej doterajšie fungovanie navyše napĺňalo viaceré skutkové podstaty TČ, bolo:

  • pokračovacím zločinom zneužívania právomoci verejného činiteľa,
  • nedovoleného nakladania s osobnými údajmi, ohovárania a pod.

Stránku hoaxy a podvody musí MV SR zrušiť. To po prvé. Po druhé: je potrebné nájsť a potrestať všetkých, kto túto nezákonnosť uviedli a držali pri živote. Bodka. Koniec. Nejestvuje iná alternatíva, AK V SR PLATÍ PRÁVO. Naozaj v SR platí právo alebo platí IBA selektívne, teda iba pre niekoho?

Budíček! Ľudia vidia aj toto a “citlivo vnímajú” a kladú si otázku: PREČO BY SOM MAL REŠPEKTOVAŤ PRÁVO, KEĎ HO NEREŠPEKTUJÚ ANI “STRÁŽCOVIA ZÁKONNOSTI”?

Dejstvo DRUHÉ

Eštok sa vyjadril, aký osud čaká stránku polície, ktorá bojuje proti hoaxom. V minulosti ho označila za konšpirátora: Stránka bude fungovať aj naďalej. (zdroj: interez.sk)

“Myslím si, že tá stránka funguje ďalej. Bude ďalej pokračovať. Je to otázka nového komunikačného odboru Policajného zboru, ako si to oni nastavia. Ja do toho nebudem nijako zasahovať. A dokonca, ak pán Púchovský bude chcieť zostať, pokojne môže zostať,” povedal pred médiami minister Matúš Šutaj Eštok.

Podľa mojich informácií, Púchovský z Hoaxov a podvodov smeruje z Policajného zboru SR do politiky.” – Matúš Šutaj Eštok, minister vnútra

Dávidko je teda omilostený. Čarovné slovné spojenie “politická kariéra” je azda nepísaným dôvodom “zániku trestnosti”? Takže najbližšie všetci, ktorým hrozí trestné stíhanie, viete, čo s tým. Hejterský blog a potom hajde do “Vysokej Politiky”.

Naši drahí POLITICI: MY ĽUDIA toto všetko vidíme. Stojíte nás príliš veľa na to, koľko nám, našej spoločnosti, nášmu štátu vraciate. Napínať strunu našej trpezlivosti nemôžete donekonečna…

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

Secured By miniOrange