Polícia pod vedením Hamrana zmenila plány a všetkých migrantov zváža do Bratislavy.

Členovia dobrovoľného združenia Občianske hliadky sledujú od hraníc stopy migrantov, ktorým sa podarilo preniknúť.

Tvrdia, že migrantov zvážajú v osobitných vozňoch železničnej stanice a vyklápajú ich v Bratislave. Nie je jasné, prečo ich sústreďujú v hlavnom meste. Existuje tu prepoklad, že u progresívneho Valla nájdu oporu a ten sa o nich postará.

Napriek tejto alternatíve

ostáva veľa ďalších otáznikov, prečo sa tak deje. A najmä v posledné dni

V západných štátoch sa migranti koncentrujú vždy v najhustejšie osídlených metropolách, kde sa stratia medzi národnostne pestrejšími obyvateľmi a turistami.

Keby sme chceli konšpirovať, napadla by nám úvaha, že s absolútnou istotou po výmene ministra vnútra a tiež Hamrana bude riešená ako prvá otázka pobytu nelegálnych migrantov. A ten, kto by mal záujem vytvoriť z Bratislavy výbušné multikultúrne mesto plné zločinu a terorizmu, aby sme sa konečne zaradili k vyspelému západu, má dokonalú istotu, že v Bratislave sa ilegáli stratia dokonalejšie, ako v tábore malého vidieckeho mesta.

Keby sa našiel mimoriadne zlomyseľný autor, ktorý by chcel dobehnúť desiatky rokov kultúrneho obohacovania za pár mesiacov a vytvoriť v súčasnom výbušnom čase vojny medzi Izraelom a Palestínou silnú moslimskú komunitu, a vytvoriť kvasiaci kotol, konal by presne takto. A obratom provokatívne osvietil niektoú z budov nad Bratislavou farbami Izraelskej sionistickej vlajky.

Iba že by to nebola konšpirácia…

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

Secured By miniOrange