Dnešným dňom, 20. 9. 2023, sa skončil druhý pokus o otvorenie v poradí druhej schôdze k nelegálnej migrácii, zvolanej opozíciou. Napriek tomu, že v sále bol prítomný dostatočný počet poslancov, tak ako včera, opäť sa nezaprezentovalo potrebných 76 poslancov.

poznámka: Celý štát paralyzuje a do nešťastia privádza niekoľko desiatok indivíduí pochybnej mravnosti. Sú to údajne volení zástupcovia ľudu… HNUS! Naozaj ich necháme (z)ničiť nás? Nás sú predsa milióny.

Za účelom otvorenia schôdze sa prezentovali poslanci politických strán Smeru, Hlasu, Sme rodina ale aj my, poslanci Ľudovej strany naše Slovensko, ktorú, mimochodom, verejnoprávna RTVS v hlavných večerných správach na jednotke ostentatívne pri informovaní o tejto skutočnosti nemenovala, čo bola ako verejnoprávna inštitúcia zo zákona povinná urobiť a čo je už dlhodobo realitou. Opäť sa potvrdilo, že RTVS si neplní zákonné povinnosti verejnoprávnej inštitúcie, platenej z verejných financií a neinformuje objektívne. Zrejme plní príkazy tak ako mainstream…

Bývalí, tzv. koaliční poslanci (súčasní kandidáti v parlamentných voľbách za strany OĽANO, Demokrati a SAS) odmietli chrániť našich občanov pred bezpečnostnou a humanitárnou hrozbou, napľuli občanom priamo do tváre! Priatelia, nepotrebujeme poslancov, ktorých zaujíma len vlastné politikárčenie, vlastný prospech, ale nie vôľa občanov, ktorých záujmy by mali presadzovať a chrániť. 30. 9. bude príležitosť im to spočítať!

Podľa vyjadrenia policajta pracujúceho na záchytnom mieste pre nelegálnych migrantov pre RTVS, v súčasnosti týždenne prekročí naše južné hranice okolo 3000 nelegálnych migrantov.

Ja sa pýtam: ak bude tento stav trvať rok, vláda mieni dopratať na územie SR 150 000 nelegálnych migrantov, ktorých budeme musieť živiť, kým sa im nepodarí dostať ďalej na západ a ktorí sem privliekli nebezpečné choroby a s rastúcim počtom bude rásť aj ich agresivita tak, ako to v súčasnosti vidíme na ostrove Lampedusa?

Namiesto zabezpečenia ochrany a hermetického uzavretia južných hraníc vláda a polícia sústavne omieľajú, resp. sa chvália, že sa im darí lepšie zvládať nápor utečencov. Ale my, občania SR, si neprajeme nelegálnych migrantov, ale nariaďujeme nami plateným policajtom a armáde SR, aby zabránili ich nelegálnemu vnikaniu na naše územie! Vláda, ktorá nebude rešpektovať vôľu občanov, tak ako by to malo byť v demokratickom štáte, sa bude musieť porúčať!!!

Ing. Magdaléna Sulanová

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange