CELÉ DIVADÉLKO PŘEVOZU A ZÁCHRANY AFRICKÉ DŽIHÁDISTICKÉ MNOHATISÍCOVÉ ARMÁDY DOHODNUTO ZJEVNĚ PŘEDEM. Německá Ministryně vnitra Faeserová žádá o převezení Afričanů z Lampedusy do Německa aby pak v rámci solidarity a podepsaných smluv byli vnuceni další zemím jako ČR a SR. Takhle se to dělá!

Jistě již víte o tom, že totálně přeplněné Německo nedávno oznámilo, že přestává nadále přijímat nově příchozí ilegály z přeplněné Itálie, Španělska či Řecka – jako tomu bylo dosud.

Mezitím navíc například Sasko hlásí, že invaze je již na mnohem horších číslech než v roce 2015 a Němci po celé zemi sepisují petice, v nichž odmítají další obohacování jejich měst.

Zřejmě nejen to, ale také přeplněné věznice či náhlý a pokračující vzestup AfD – a to už dokonce i v západních spolkových zemích – iniciovalo náhlé rozhodnutí německé vlády, že již nadále nepřijme ani jednoho migranta z Itálie.

Nyní však otevřeně vítačská vláda otáčí a Zelená ministryně zve Afričany z Lampedusy do již extrémně přetíženého Německa…

Spolková ministryně vnitra Nancy Faeserová (SPD) v pátek večer v ARD s ohledem na příchod mnoha migrantů na Lampedusu řekla, že je samozřejmě jasné, že také Německo splní své závazky solidarity.

„Situaci na Lampeduse vnímáme s velkým znepokojením,“ uvedl mluvčí ministerstva. Dále vysvětlil, že Německo plní svou humanitární odpovědnost tím, že přijímá velké množství uprchlíků a stará se o ně .“

„To platí i pro přijímání prostřednictvím mechanismu dobrovolné solidarity.“

Tolik ve zkratce k novému postoji Německa.

Připomínám, že pojmy „dobrovolná solidarita“ či „sdílená solidarita“ pochází z EU a jsou i součástí schváleného migračního paktu, se kterým souhlasila i naše vláda v situaci, kdy jej některé další vlády odmítly nebo se alespoň zdržely.

Vůbec by mne neudivilo, kdyby se i u nás již dávno tento mechanismus dobrovolné solidarity praktikoval, ale – na rozdíl od Německa – hezky potají, bez jakékoli propagace v médiích.

Ostatně, u nás je nastolováno mnoho jiných témat a téma výměny obyvatel je na úplném okraji zájmu občanů. Asi se o toto téma začnou zajímat až v momentě, kdy si uvědomí, že v jejich okolí to začíná vypadat jako v Africe

Severoafrické pašerácké gangy mají každopádně jednu jistotu: jejich milionový byznys bude pokračovat jako obvykle – v Evropě se mohou vždy spolehnout na své komplice.

Mimochodem, na Lampeduse byl i německý televizní štáb. Ten natočil jedince, které chce německá vláda dovézt do země. Zdá se, že i toto video přispěje k dalšímu odporu Němců proti invazi, obzvlášť v situaci, kdy vláda deklaruje, že hodlá do země přivézt právě tyto vetřelce.

* zdroj, Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange