Nekontrolovaný príliv nelegálnych migrantov na naše územie s tichým súhlasom vlády denno-denne rastie

Okrem Veľkého Krtíša, Banskej Bystrice, Nových Zámkov a najnovšie aj v Gajaroch, sa húfy cudzincov potulujú už aj po hlavnom meste – v Horskom parku, kam sa zvyknú chodiť prechádzať mladé mamičky s deťmi, ale hlavne pri Vajnoroch. Naša hranica s Maďarskom, odkiaľ prichádzajú, nie je absolútne chránená, polícia týmto nelegálnym migrantom dokonca pomáha a zváža ich na príslušné oddelenia, aby im napriek tomu, že nevedia preukázať svoju totožnosť, v rozpore s ustanoveniami Zákona č.404/2011, vydala povolenia na pobyt a zotrvanie na našom území.

Opoziční poslanci NR SR, súc si vedomí obrovského nebezpečia – či už nárastu už prítomnej kriminality nelegálnych migrantov, zdravotného rizika v dôsledku dovlečenia chorôb, ale aj obrovských nákladov na živenie týchto prišelcov, zvolali mimoriadnu schôdzu NR SR s navrhnutým uznesením na riešenie hromadenia nelegálnych migrantov v SR – uzatvorenie a stráženie štátnej hranice Slovenska s Maďarskom.

Na otvorenie schôdze je potrebné, aby svoju prítomnosť zaprezentovalo minimálne 76 poslancov. Hoci bolo prítomných niečo okolo 100 poslancov, nepodarilo sa na 2 pokusy ani vo štvrtok 7. 9. 2023, ani na 2 pokusy v piatok 8. 9. 2023 schôdzu otvoriť. Jednoducho poslanci z bývalej koalície sa neprezentovali, obštruovali rokovanie o utečeneckej kríze, teda si odmietli plniť povinnosti, za ktoré sú nadpriemerne platení. OSTENTATÍVNE ODMIETLI, ZABRÁNILI uzatvoreniu štátnych hraníc s Maďarskom, a tým aj ochrane Slovenska pred nelegálnymi migrantami.

Túto skupinu poslancov, preslávenú aj z covidových čias šikanovaním občanov a porušovaním ich občianskych aj ľudských práv budúcnosť Slovenska a názor občanov nezaujíma, dôležité sú len ich úzko stranícke záujmy a nahrabať pre seba na úkor občanov zo štátneho rozpočtu čo najviac. A bez mihnutia oka zapredať Slovensko cudzím mocnostiam a ich záujmom. Hlavná vec, že ONI dostanú zaplatené…

Ľudia, stačilo!

Vezmite rozum a hlavne ten sedliacky do hrsti a v predčasných voľbách, za ktoré ste toľko demonštrovali, vyprášte túto amorálnu chásku nielen z parlamentu, ale z verejného života vôbec!

Bezpečnosť Slovenska a jeho štátnosť je v ohrození, ale namiesto toho, aby sme spoločne riešili vzniknutú situáciu, tzv. politici organizujú škandály na tlačovkách iných politických strán (13.9.2023 poslanec Matovič) za účelom upútať pozornosť, aby mohli po voľbách opäť podojiť verejné financie. Toto je nevyhnutné zastaviť!

Magdaléna Sulanová,

pani Sulanovú nájdeme 11-tu v poradí na kandidátnej listine č. 21

Motto pre VOĽBY 2023:

Prosíme vás, vo voľbách už nikdy viac nevoľte sadistické beštie zo strán OĽaNO, Za ľudí, Sme rodina, SaS, Progresívne Slovensko a Demokrati, ktoré vám 3,5 roka počas pandémie i po nej robili peklo zo života!

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange