Štúdia Lancetu ukázala, že ľudia bez príznakov covid neprenášali

(Ethan Huff, Natural News) Jeden z najprestížnejších svetových lekárskych časopisov zverejnil článok, ktorý ukazuje, že asymptomatický prenos koronavírusu (Covid-19) je mýtus, ktorý v skutočnosti neexistuje.

Nová štúdia, ktorá bola publikovaná v časopise The Lancet’s Microbe, úplne poprela príbeh o „tichom šíriteľovi“, ktorý establišment použil ako „dôkaz“ na presadzovanie povinných rúšok a testovania.

Štúdia odhalila, že ľudia, ktorí mali „pozitívny test“ na covid, ale nevykazovali žiadne príznaky ochorenia, tak len zriedka, ak vôbec, preniesli chorobu na niekoho iného.

Skoré „pandemické“ štúdie totiž tvrdili, že až polovica všetkých nových prípadov Covid-19 sa vyskytla preto, že niekto bez príznakov ju preniesol na niekoho iného bez toho, aby si to vôbec uvedomoval.

Teraz však už vieme, že tieto skoré štúdie boli sfalšované zámerne, aby umožnili vládam presadiť agendu reštriktívnych opatrení.

„Prvé štúdie viedli orgány verejného zdravotníctva k tvrdeniam, že každý by mal nosiť rúško vždy, keď je vonku na verejných alebo preplnených miestach,“ píše Tom Ozimek pre portál The Epoch Times .

„To zasa pomohlo zaviesť drakonické univerzálne vyhlášky na nosenie rúšok všade, aj v školách, v snahe obmedziť šírenie Covid-19.“

Napríklad taký Dr. Anthony Fauci, bývalý riaditeľ amerického Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby (NIAID), spočiatku počas pandémie odrádzal od nosenia rúšok, ale neskôr obrátil,“ dodáva Ozimek s tým, že v júli 2020 Fauci tvrdil, že zmenil názor, pretože „neuvedomili sme si rozsah asymptomatického šírenia“.

Podobne to bolo aj na Slovensku, kde Krčméry na začiatku nebol priaznivcom rúšok, neskôr však diametrálne otočil.

(Súvisiace: Nikdy nebolo obdobie, v ktorom by covidové „vakcíny“ zastavovali prenos ochorenia – vlády celý čas klamali.)

Ak ste neboli chorý, nemohli ste šíriť covid

Ukázalo sa, že Fauci a u nás Mikas, Krčméry, Krajčí, Lengvarský a ďalší klamali. Niečo alebo niekto ich presvedčil, aby otočili a zrazu rozhodli, že všetci ľudia bez ohľadu na symptómy musia vždy nosiť rúško/respirátor, keď sú vnútri alebo keď sú v blízkosti iných ľudí. U nás v istom čase dokonca aj vonku v prírode.

Teraz, keď bola celá koncepcia bezpríznakového prenosu odhalená najnovšou štúdiou Lancetu ako klamstvo, úrady už nemajú čím odôvodňovať snahy prinútiť občanov k ďalšiemu kolu covidových obmedzení.

Štúdiu vykonali výskumníci z Imperial College London a zúčastnili sa jej neočkovaní zdraví dospelí účastníci vo veku od 18 do 30 rokov, ktorí boli zámerne infikovaní covidom.

Výskumníci monitorovali účastníkov v kontrolovanom prostredí, pričom uviedli, že účastníci sami hlásili svoje symptómy tri razy denne. Výskumníci tiež zbierali od účastníkov štúdie každý deň výtery z nosa a hrdla, aby pátrali po víruse.

Účastníkom bolo tiež povedané, aby nosili rúško, ktoré bolo pravidelne vyšetrovaná na vírus, rovnako ako ruky účastníkov. Výskumníci ďalej skúmali vzduch, ktorý účastníci dýchali, ako aj povrchy miestností, ktoré obývali minimálne 14 dní počas trvania štúdie.

Nakoniec výskumníci zistili, že menej ako 10 percent všetkých emisií vírusu od infikovaných účastníkov sa vyskytlo predtým, ako sa pri nich objavili prvé príznaky ochorenia. To znamená, že v podstate jediný prípad, keď sa covid šíril, bolo vtedy, keď niekto s príznakmi choroby ju preniesol na iného človeka.

„Veľmi málo emisií vírusu sa vyskytlo pred prvým hláseným príznakom (7 %) a takmer žiadne pred prvým pozitívnym laterálnym antigénovým testom (2%),“ napísali autori štúdie o svojich zisteniach.

Záver

Asymptomatické šírenie bolo vždy klamstvom,“ dodal jeden z komentujúcich v reakcii na zistenia štúdie. „Dokonca aj WHO to vedela a jeden z ich „vedeckých“ poradcov to povedal hneď na začiatku pandémie.“

„Mnoho výskumníkov v súčasnosti odhaľuje podvod týkajúci sa existencie „vírusu“, ktorý robí zo všetkých pôvodných tvrdení ohľadne covidu a jeho nespočetných falošných variantov klamstvo,“ dodal ďalší.

Takmer všetko, čo sa širokej verejnosti hovorilo o covide, bola lož. Viac sa dozviete na stránke Plague.info.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange