Pre jeho účely už pripravujú 3 veľké datacentrá

Před časem jste si zde mohli přečíst o projektu prvního megaměsta v Evropě. Má zabírat téměř celou oblast Beneluxu a docela velkou severozápadní část Německa.

Mnozí považovali – i přes již připravené projekty – toto megaměsto za pouhou konspiraci. Jenže s jeho výstavbou zcela jistě souvisí také vyvlastňování farem, které možná překáží mnoha projektům navrženým v rámci výstavby města s celkem 30 miliony obyvatel.

Chytré město, které bude rozděleno na 15minutové zóny, bude prvním takovým dystopickým útvarem v Evropě. A jak se nyní ukázalo, tak příprava již došla do fází, které napovídají, že z těchto plánů nebude jen tak cesty zpět.

V německé spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko jsou plánována tři obří datová centra pro Tristate City. To prozradila bývalá radní německých Zelených Beate Schmidt-Härlen De Andere Krant.

Schmidt-Härlen bije na poplach: námitky občanů proti územnímu plánování jsou smeteny ze stolu a média mlčí. „Rozhodování je stínové.“

Záměrem je, aby datová centra byla umístěna v Grevenbroichu, Bedburgu a Bergheimu. Datové centrum v Grevenbroichu, takzvaný hyperscaler, má být 40 metrů vysoké, pohltí 23 hektarů půdy a potřebuje 50 megawattů energie, stejně jako město s 350 000 obyvateli.

Schmidt-Härlen, nestranická městská radní Grevenbroichu, říká, že datová centra jsou potřebná pro rozvoj Tristate City.

Když byla ještě u Zelených, kritizovala plány na datové centrum. Bylo jí doslova řečeno, že musí dát svolení, jinak už nebude ve straně vítána.

Podle ní realizace Tristate City prochází městskými samosprávami, které raději drží jazyk za zuby, aby nepřišly o evropské dotace, neboť na projektu má EU obzvláštní zájem.

Schmidt-Härlenová také říká, že tomuto projektu je obětována cenná příroda a nejlepší zemědělská půda. Navíc tento asfaltovaný pozemek o rozměru 30 fotbalových hřišť již neumožňuje průchod dešťové vody.

„Ne, nemyslím si, že to je něco, co bychom měli chtít.“

Tristate City je projekt, jehož cílem je přeměnit Nizozemsko, belgické Flandry a Severní Porýní-Vestfálsko na megaměsto.

K uvedenému jen dodávám, že toto megaměsto jistě nebude v rámci Evropy poslední. Ideální jsou podmínky zejména tam, kde je rovina a jednotlivé obce jsou poměrně blízko sebe.

Už jen fakt, že jsou zde tato města vytvářena, potvrzuje, že jedním z hlavních plánů EU je likvidace národních států.

Tristate city zabírá celé Holandsko, část Belgie a také Severní Porýní-Vestfálsko (NRW), kterému se přezdívá NRW chalífát, neboť je nejvíce islamizovanou spolkovou zemí.

Je jen náhoda, že jsou takto slučována nadprůměrně islamizovaná území? Navíc území, na nichž se v místech některých vyvlastněných farem záhy staví nová migrační centra?

ZDROJ, Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange