Drahí Eris a Pirola: verím, že sa Vás nezľaknú ani profesorka Bražinová a docent Sabaka!

Varianty Eris (EG.5) a Pirola (BA 2.86) – hoci podľa príznakov ide najčastejšie o nádchu alebo miernu chrípku – už vyvolávajú hysterickú reakciu niektorých inštitúcií: niektoré univerzity a nemocnice v USA už zaviedli povinné nosenie rúšok a vláda Veľkej Británie od 11. septembra spúšťa masívne očkovanie!

Verím, že naši experti budú múdrejší a už nebudú podporovať snahy, aby boli SLOBODNÝM OBČANOM politicky a policajne vnucované tzv. protipandemické opatrenia, o ktorých účinnosti alebo aspoň bezpečnosti nie sú dostatočne spoľahlivé vedecké dôkazy.

1) Ochranný účinok rúšok pred infekciou vírusom SARS-CoV-2 nie je doteraz vedecky preukázaný.

Tvrdenia o ochrannom účinku rúšok brali do úvahy účelovo iba tie štúdie, ktoré potvrdzovali možný pozitívny vplyv. Pritom existuje množstvo dôkazov o ich škodlivosti a rizikách.

2) Všeobecný lockdown spoločnosti, zatvorené škôlky, detské kútiky, školy, kostoly, divadlá, kiná, obchody, reštaurácie, hotely, športoviská, hranice, pohreby, CENZÚRA spoločenskej diskusie a ostatné dôležité funkcie spoločnosti spôsobili VÁŽNE a TRVALÉ POŠKODENIE psychického aj fyzického zdravia jednotlivcov aj spoločnosti, ekonomiky, medziľudských vzťahov, dôvery v inštitúcie a demokraciu.

Pripomeniem preto slová ďalšieho Vášho významného kolegu, ktorý zbavil svet kiahní, Dr. Donalda Hendersona. Ten v roku 2006 vo svojej odbornej reakcií na prvé diskusie o použití lockdownu upozornil, že „Spoločnosť, ktorá sa chce s epidémiou alebo inou kritickou situáciou vysporiadať čo najlepšie, musí zachovať čo najviac svojich funkcii.

Ak má spoločnosť prežiť krízu, nesmieme ju zatvoriť a zničiť.

3) Šírenie nových variantov a mutácií vírusu, ktorý je známy viac ako 3 roky a proti ktorému už podľa oficiálnych tvrdení existuje aj údajne účinná údajne vakcína, NEMOŽNO v ŽIADNOM prípade označovať za „pandémiu“. Preto nie je možné znovu zneužiť zákony „na základe pandémie“.

4) mRNA vakcíny proti vírusu SARS-CoV-2 nebránia šíreniu vírusu, nezabránia infekcii, majú mimoriadne krátku účinnosť a spôsobujú extrémne veľa nežiaducich, aj život ohrozujúcich, reakcií.

Takže Vás, pani profesorka Bražinová, docent Sabaka a spol., verejne žiadam, aby ste sa váhou celej svojej odbornej, spoločenskej a mediálnej pozície zasadili za to, aby proti slobodným občanom Slovenska už nikdy neboli znovu zneužité vedecky nedostatočne podložené a škodlivé tzv. protipandemické opatrenia ako sú lockdown, povinné nosenie rúšok alebo respirátorov, či dokonca povinné očkovanie klinicky nedostatočne overenou vakcínou VŠETKÝCH ľudí od 6. mesiaca života!

* zdroj: sociálne siete

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

One thought on “Nová pandémia na obzore?”
  1. Sabaka, tak to je ten pravý na koho sa odvolávať !!!!!!!!! V oboch prípadoch, aj v prípade úmrtia neznámej učiteľky aj známeho moderátora, vystupuje v úlohe režimu oddaného užitočného trola istý patológ Palkovič. Ten už pravidelne a viac ako ochotne prepožičiava celú váhu svojej odbornej autority pre potreby potvrdenia režimom požadovaného naratívu. A asi by bol hlúpy, ak by niečo také ohavné robil zadarmo……..Takto sa vyrába „pravda“ Sabaka, Baťová, Palkovič a ďalší. Čo majú spoločné? Sú nástrojmi a muníciou propagandy. Ako to funguje? Celkom jednoducho. Svoju odbornú autoritu zneužívajú ako štít. Zaštíťujú ňou svoje propagandistické bludy, ktoré s odbornými stanoviskami nemajú takmer nič spoločné. …..vytiahnuté v časoch zúriaceho covidfašizmu k pripomenutiu prečinov jednotlivcov.

Comments are closed.

Secured By miniOrange