Americký komentátor Larry Alex Taunton v nedávnom vysielaní opisuje, aký je skutočný význam pekných slov používaných na marketing globálnej protiľudskej agendy.

Berúc do úvahy útoky na potravinovú bezpečnosť, destabilizáciu národov prostredníctvom masovej imigrácie a strašný dopad programov na zníženie ľudskej populácie, Taunton zdôrazňuje dôležitosť dekódovania nevinne znejúcich fráz používaných pri komunikácii tejto neľudskej agendy.

V nasledujúcom videu rozpráva svoju skúsenosť „špióna na Svetovom ekonomickom fóre“ antiglobalistickému škótskemu politickému komentátorovi Jimovi Fergusonovi, pričom obaja muži súhlasia s tým, že v zápase o vytvorenie bezbožného svetového systému, ktorý nevidí žiadnu hodnotu ľudského života, je „v stávke samotné ľudstvo“:

Tauntona zarazil ležérny spôsob, akým sa na summite WEF vo švajčiarskom Davose, na ktorom sa zúčastnil, používali nevinne znejúce kódové slová pre opísanie desivej globálnej agendy.

„Na ľudských bytostiach záleží menej ako na agende“

V rozhovore z 8. augusta obaja muži diskutujú o prostriedkoch, ktorými sa táto agenda rozvíja a o príjemne znejúcich eufemizmoch, ktoré táto vládnuca trieda používa na opis vecí, ktoré sú skutočne strašné.

Keď hovoria o udržateľnosti, myslia tým vyľudňovanie,“ hovorí Taunton v úvode predtým, ako presne vysvetlí, prečo je to tak. Jeho poznámky pripomínajú postrehy Georga Orwella, ktoré uviedol v knihe Politika a anglický jazyk:

„V našej dobe je politická reč a písanie do značnej miery obranou neobhájiteľného… Politický jazyk teda musí z veľkej časti pozostávať z eufemizmov. Takáto frazeológia je potrebná, ak chceme veci pomenovať bez toho, aby sme si o nich v mysli vytvárali mentálny obraz.“

Mentálny obraz vyvolaný slovom „udržateľnosť“ a „väčšie dobro“ sú príjemné a prechádzajú bez námietok. Skutočný význam je nevysloviteľný (zabíjanie ľudí), a preto nie je nikdy jasne vyslovený.

Udržateľné vyľudňovanie

Obaja muži pokojne a trpezlivo rozprávajú o svojich dôvodoch, prečo sú toho názoru, že tieto pekné slová sú vymyslené tak, aby zakryli nevysloviteľné zlo.

Po prvé, Bill Gates aj Svetové ekonomické fórum (WEF) sú v popredí očkovacích programov a „udržateľnosti“, ktorých skutočné nebezpečenstvo sa ukáže, keď sa tieto pojmy spoja s dôkazmi.

Spoločne s Organizáciou Spojených národov sa WEF snaží znížiť ľudskú populáciu na udržateľnejšie číslo – uvádzané okolo dvoch miliárd.

Ak sa to zdá alarmujúce, je dôležité pripomenúť, že Štúdia národnej bezpečnosti Memo 200 z roku 1974, známa aj ako „Kissingerova správa“, odporučila vláde USA prijať globálny program znižovania počtu obyvateľov.

Stalo sa to realitou nasledujúci rok, keď prezident Gerald Ford podpísal Rozhodnutie o národnej bezpečnosti č. 314 a Kissinger pokračoval vo vytvorení Svetového ekonomického fóra – presne toho typu „medzinárodnej organizácie“, ktorú správa vyžadovala.

Organizácia založená mužom, ktorého meno je synonymom pre smrť miliónov ľudí, vzbuduje podozrenie, ktoré tak jemne vyjadril Larry Taunton: „Nezdá sa vám to trochu zvláštne, že ľudia, ktorým chcú, aby sme dôverovali v súvislosti s vakcínami, sú presne tí ľudia, ktorí sú najviac protiľudskí?

V prípade covidových „vakcín“ sa Ferguson odvoláva na prácu Dr. Chrisa Shoemakera pri odhaľovaní alarmujúceho nárastu myokarditídy a šokujúcej pravdepodobnosti úmrtnosti spojenej s novými mRNA vakcínami.

„Myokarditída sa predtým vyskytovala u jedného z milióna ľudí,“ povedal Ferguson, citujúc Shoemakera. „Dnes sa vyskytuje u jedného z piatich očkovaných.“

Z nich, ako tvrdí Shoemaker, polovica zomrie do piatich rokov od očkovania. Citoval vlastnú dokumentáciu spoločnosti Pfizer o priebehu očkovania, z ktorej vyplynulo, že každý týždeň počas troch mesiacov od začiatku očkovania v decembri 2020 zomrelo 100 ľudí.

Ferguson dospel k mrazivému záveru, že v dôsledku toho „v najbližších dvoch rokoch môžeme vidieť smrť 24 miliónov ľudí“ a to len v Británii.

Taunton a Ferguson pripomenuli poslucháčom, že nejde o ich zistenie, ale o zistenie Shoemakera, ktorého tvrdenia sa opierajú o údaje publikované spoločnosťou Pfizer spolu so švajčiarskou štúdiou, ktorá zistila oveľa vyšší výskyt myokarditídy u príjemcov „očkovacej látky“, než sa pôvodne predpokladalo.

Zločinecký syndikát

Ferguson sa ohľadne politického systému vyjadril, že britským politikom neverí.

Korupcia siaha na samý vrchol,“ tvrdí s odkazom na mimoriadny prípad nikým nezvoleného britského premiéra Rishi Sunaka. (poznámka: Podobnosť so Slovenskom nie je čisto náhodná. Aj u nás vládnu už 9 mesiacov vlády bez podpory parlamentu.)

Je to ako keby sme boli riadení zločineckým syndikátom,“ povedal Ferguson a pripomenul, že britský premiér investoval 500 miliónov libier vlastných peňazí do spoločnosti Moderna, ktorej jediným súčasným produktom je „mRNA vakcína proti covidu“.

Sunak medzitým ubezpečoval Britov, že ivakcíny sú „bezpečné a účinné“, pričom si takmer určite uvedomoval, že povedú k mnohým úmrtiam a poškodeniam zdravia.

Zvláštne je, že názov Sunakovho offshorového investičného fondu je „Theleme Partners“ – meno, ktorého vyhľadávanie vráti výsledky pre okultistické „náboženstvo“ Thelema založené neslávne známym satanistom Aleisterom Crowleym.

„V stávke je samotné ľudstvo“

Ferguson verí, že stávky nemôžu byť vyššie, a hoci sú nepriatelia ľudstva hroziví, je tiež presvedčený, že keď sa ľudia prebudia ohľadne tejto agendy, budú proti nej bojovať a vyhrajú.

Ferguson, poukazujúc na to, čo nazýva akýmsi „ľudovým povstaním“, pripomína udalosti z Južnej Ameriky, Kanady a Európy, keď tvrdí, že táto chvíľa nemusí na seba dlho čakať.

Spomína protesty v Nemecku inšpirované Norimberským kódexom a Kanadský konvoj slobody ako príklady rastúceho trendu informovaného a organizovaného odporu voči protiľudskej globalistickej agende.

„Myslím si, že ľudia na celom svete cítia, že na planéte sa deje niečo veľmi zlovestné a že to všetko riadi centrálny orgán, akým je Svetové ekonomické fórum. Ak dokážeme zmobilizovať, informovať, vybaviť potrebnými nástrojmi a povzbudiť našu stranu, môžeme ich paralizovať.

Myslím si, že to bude znamenať obrovský rozdiel pre slobodu nielen v mojej alebo vašej krajine, ale na celom svete.“

Vyhrávame

Ferguson sa usmieva, keď hovorí, že „vyhrávame vojnu naratívu“. Rozhovor uzatvára sľubom, že sa odfotí pred sochou Williama Wallacea, ktorého slávny výkrik „sloboda“ zvečnil Mel Gibson vo filme Statočné srdce.

Títo dvaja poznajú šance na úspech a ich odhodlanie bojovať je inšpirujúce. Sme, ako sa hovorí, uprostred informačnej vojny s politickou ideou, ktorá vníma vlastných ľudí ako nepriateľa, ktorého treba spacifikovať či dokonca zlikvidovať.

Kričte „sloboda“ a boj nikdy nevzdávajte. Ako veria Ferguson a Taunton, spolu môžeme vyhrať.

Autor: Frank Wreight, Zdroj: lifesitenews.com, Spracoval: Badatel.net

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange