(Ethan Huff, Natural News) Predstavitelia spoločnosti Pfizer potvrdili, že nie každý, kto sa dal zaočkovať proti Covid-19, dostal rovnakú mRNA vakcínu.

Počas nedávneho legislatívneho vypočúvania v Austrálii odhalili vedúci predstavitelia spoločnosti Pfizer, že zamestnanci spoločnosti dostali „špeciálnu šaržu“ vakcíny, ktorá sa líšila od tých, ktoré boli distribuované širokej verejnosti.

„Dočítali sme sa, že v rámci vášho nariadenia na očkovanie zamestnancov bola použitá vlastná šarža vakcíny špeciálne dovezená pre Pfizer, ktorá nebola testovaná TGA,“ povedal senátor Malcolm Roberts zo strany One Nation s odvolaním sa na údaje od TGA, čo austrálsky ekvivalent amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) alebo slovenského Štátneho úradu na kontrolu liečiv (ŠÚKL).

„Je to pravda?“ následne sa spýtal Roberts.

„Uh, pán senátor, viete, spoločnosť Pfizer sa rozhodla doviezť šaržu vakcín špeciálne pre program očkovania zamestnancov, a to preto, aby sme nebrali z vládnych zásob, ktoré boli potrebné pre dodávky na kliniky,“ potvrdil zástupca spoločnosti Pfizer.

Keď sa zástupcov firmy potom spýtali, či niekoho vyhodili z Pfizera za to, že si odmietol dať pichnúť vakcínu, vedúci pracovníci sa zamračili a uškŕňali, až napokon uviedli, že „malý počet kolegov opustil firmu“ po tom, čo sa odmietli nechať zaočkovať.

(Súvisiace: Nezabudnite si pozrieť rozsiahlu históriu zločinov spoločnosti Pfizer v súboroch s odhaleniami o spoločnosti.)

Tu si môžete pozrieť video s vypočúvaním zástupcov firmy Pfizer v austrálskom parlamente:

Pfizer je nedôveryhodná farmaceutická spoločnosť, ktorej sa prepečie aj vražda

Vypočúvanie sa potom zaoberalo imunitou, ktorú spoločnosti Pfizer udelila austrálska vláda, no zamestnanci Pfizer o nej odmietli diskutovať.

Nepotvrdili ani, či by uvedená dohoda o imunite prestala platiť v prípade, že by sa potvrdilo, že spoločnosť Pfizer „spáchala úmyselný trestný čin, akým je napríklad prezentovanie podvodných údajov z klinických skúšok vakcín“.

Odmietnutie spoločnosti Pfizer odpovedať na akékoľvek otázky týkajúce sa dohody o imunite naznačuje, že rovnako ako v Spojených štátoch je farmaceutický gigant chránený pred všetkou zodpovednosťou za poškodenia zdravia alebo úmrtia spôsobené jeho jedovatými injekciami.

Jeden zástupca firmy Pfizer tvrdil, že spoločnosť „vždy dodržiava všetky zákony a predpisy trhov, na ktorých pôsobí“. To však nie je pravda aj vzhľadom na miliardy dolárov, ktoré spoločnosť musela vyplatiť na pokutách a súdnych dohodách za nezákonnú propagáciu liekov, nepravdivé tvrdenia a páchanie iných trestných činov.

Stručne povedané, Pfizer je prinajlepšom pochybná spoločnosť, ktorá si vybavila špeciálne doložky o imunite spojené s uvoľnením svojich covidových vakcín na trh, o ktorých dnes už vieme, že sú vysoko smrteľné.

Spoločnosť tiež vyrobila jednu šaržu vakcín pre svojich zamestnancov a ďalšie šarže pre širokú verejnosť.

Reakcie ľudí na nové odhalenia o Pfizeri

Je choré sledovať, ako títo ľudia neustále klamú a vyhýbajú sa otázkam,“ napísal jeden pozorovateľ, ktorý sledoval vyššie uvedené vypočúvanie.

„Odmietanie odpovedať na jednoduché otázky typu „áno“ alebo „nie“ pod prísahou by sa malo považovať za priznanie viny,“ napísal ďalší. „Títo zločinci by mali byť obvinení zo zločinov proti ľudskosti. Sú to odporní klamári, ktorí patria za mreže.“

„Neodpovedať na otázky senátu by malo byť trestným činom,“ povedal niekto iný, čím nadviazal na všeobecné nálady verejnosti v súvislosti s týmito manažérmi obchodujúcimi s liekmi.

Nikdy nezabudni a nikdy neodpusti politikom, lekárom, farmaceutickým spoločnostiam a zamestnávateľom, ktorí vnútili tento jed iným ľuďom. Mali by ísť do väzenia a všetok ich majetok by mal byť zhabaný a použitý na odškodnenie ľudí,“ povedal niekto iný.

„Toto je prvý raz, čo som videl, že potkany z Pfizera a tyranského establišmentu sú reálne spochybňované a grilované,“ zdôraznil ďalší, pričom vyjadril uznanie austrálskym politikom za to, že odvádzajú oveľa lepšiu prácu ako americkí politici, pokiaľ ide o vyvodenie zodpovednosti voči veľkým farmaceutickým firmám.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange