Svojho času istý Samuel Huntington napísal svojich “Desať téz” – V tomto texte “predpovedal”, že 21. storočie uplynie nie v znamení boja ideológií a politických systémov, ale v znamení zrážky medzi civilizáciami. Jeden z Huntingtonových záverov bol “o narastajúcej možnosti konfrontácie medzi Západom a islamským svetom“.

Netrvalo dlho a (myslím, že vo Švédsku) zverejnili Satanské verše Sálmána Rushdího. Tie pobúrili moslimov, ale nedošlo k “prorokovanému” stretu civilizácií. Následne (nie hneď) bol znevažovaný moslimský Prorok Mohammed, čo tiež vyvolalo istú nevôľu moslimov, ale ani to neviedlo k “stretu civilizácií”. Dôvod? Západné krajiny neboli dostatočne naplnené (saturované) moslimskými obyvateľmi.

Začalo teda “zjednocovanie” moslimských rodín – podpora príchodu rodinných príslušníkov do krajín Západnej Európy. “Dobrý nápad” mal jednu chybu – išlo o pomerne pomalý proces.

A tak bol vypracovaný plán hromadnej migrácie aj s podporou vyháňania obyvateľstva z ich domovských krajín terorom (ISIL – brutálne videá) ruka v ruke s podporou presunu utečencov do Európy neziskovkami, ktoré začali fungovať ako cestovné kancelárie pre migrantov.

Tak (zjednodušene) sme sa dostali až do dnešného stavu. A prišelci sa rozhýbali…

Nečakajme iný výsledok, keď robíme to, čo robilo Francúzsko.

Imám sa chváli: “Francúzsko sa stane islamskou krajinou prostredníctvom džihádu; celý svet bude podliehať islamskej vláde

Francúzi budú donútení: „Konvertovať na islam, kto nekonvertuje, bude platiť daň z hlavy Jizya alebo bojovať pre dobro Alaha

Zatiaľ sa “NIČ NEDEJE”, pretože “POLICAJTI majú všetko pod kontrolou”

Vo Francúzsku obsadili “bojovníci za slobodu a spravodlivosť” policajné stanice a zbrojnice. Rebeli operujú vo viac ako 100 mestách. Zabrali 8 policajných staníc a 4 sklady zbraní v Marseille, Lyonu, Roissy-en-Brie, Boneuil-en-France a Ales.

Odporné je, že takmer všetci politicki v SR chcú neustále patriť na onen “demokratický” Západ. Máme sa teda na čo tešiť…

Aj “najskúsenejší” zo všetkých “skúsených” politikov SR s dlhodobo najvyššou podporou aj ním osobne podvádzaných voličov je tak hlboko zastrčený v EÚ riti, že pred sebou nevidí nič, len JADRO. Neustále.

Máme záujem o také SMER-ovanie? Stále máme záujem o sociálne balíčky od sociálne cítiacich asociálov, ktorí nás okrádajú takisto ako liberáli? Videli ste azda chudobného sociálneho demokrata? Prepychový životný štýl socialistov každého druhu je symptomatický. Sociálne cítenie na jazyku, zvyčajne IBA pred voľbami, reálne tvrdí HEDONISTI.

Rozdiel medzi liberálmi a (a)sociálnou (ne)demokraciou je iba v tom, že socialisti ľuďom tu a tam podhadzujú omrvinky v podobe “sociálnych balíčkov” z toho, čo ľuďom ukradli. Liberáli sa ani netvária, že im záleží na obyvateľoch Slovenska. Tí len berú…

Zmeska, ktorá aktuálne rabuje Slovensko, je oproti tým, čo sú v “opozícii” čestnejší nepriateľ Slovenska. Neklamú, že chcú pre obyvateľov Slovenska niečo lepšie. Jednoducho pľundrujú štát, ničia všetko, čo ešte ako-tak fungovalo. Vieme teda, s kým máme do činenia. Oveľa horší nepriateľ je ten, ktorého obyvatelia nevnímajú ako nepriateľa. A tým je predovšetkým ten, čo sa schováva za sociálnu demokraciu.

Vďaka politikom, ktorý podpílili konár pod štátom, aby ho mohli vyrabovať, ČOSKORO U NÁS

KDE BUDÚ HAMRAN, MIKULEC, policajti, celá slávna SIS-ka, kde budú hviezdy NAKA a ďalší, keď zodvihnú zbrane proti obyvateľstvu nelegálni migranti, ktorým umožnili usadiť sa v SR? Kde budú hviezdy politického neba SR – jedno, či liberálni vidriduchovia alebo sociálne cítiaci asociáli?

Západ so svojimi hlbokými demokratickými tradíciami vs Rusko

ČOMU DÁME PREDNOSŤ?

Pamätajme, že za dešný stav nášho štátu môžu takmer VŠETCI POLITICI a im prisluhujúca zberba v štátnej správe, prokuratúre, na súdoch, v polícii atď.

S tými všetkými bude potrebné urobiť “vyúčtovanie” hneď ako sa dostaneme z najhoršieho.

– Edo –

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange