Ve většině zemí naštěstí nedocházelo k nucené aplikaci genových injekcí dětem, ale přesto se najdou také země, kde má covid očkování i většina dětí.

Někdo nechal svému dítěti aplikovat genové jedy kvůli dovolené, jiný pak proto, že skutečně věřil, že jsou tyto experimentální látky pro děti prospěšné.

Ať je to jak chce, tak nakonec nejeden rodič svého rozhodnutí, k němuž mnohdy dospěl na základě propagandy, litoval.

Investigativní novinářka Sonia Elijahová, dříve pracující v BBC, odhalila šokující dokumenty společností Pfizer a BioNTech o vakcíně proti covidu. Dokumenty se týkají období od 19. prosince 2021 do 18. června 2022.

Společnosti Pfizer a BioNTech zaznamenaly za těchto sedm měsíců 3280 úmrtí. Eliasová zmínila počet úmrtí mezi dětmi.

Ve skupině 5 až 11 let bylo od prosince 2021 do června 2022 hlášeno více než 9600 případů nežádoucích účinků. Zejména ve Spojených státech, Austrálii, na Filipínách a v Německu mnoho dětí trpělo vedlejšími účinky.

V této věkové skupině zemřelo 20 dětí. Tyto děti například utrpěly srdeční zástavu nebo myokarditidu. U dvou dětí se krátce po první nebo druhé dávce rozvinula myokarditida, na kterou zemřely v důsledku srdeční zástavy.

Zemřel také 6letý chlapec a dokumenty uvádějí: „reportér dospěl k závěru, že smrt neměla nic společného s podáním BNT162b2 a byla přirozená“. Tento závěr je podle Eliasové velmi podivný, protože výsledky pitvy ještě ani nebyly k dispozici.

Chlapec onemocněl myokarditidou týden po první dávce Pfizeru a zemřel.

V řadě případů společnosti Pfizer a BioNTech uznávají, že „nelze vyloučit příčinnou souvislost mezi očkováním a smrtí“.

Další skupinou byli 12 až 17letí. Zde bylo hlášeno 21 945 případů nežádoucích účinků, většina z nich v Německu, následovaném Filipínami a Austrálií. Šokující je také fakt, že třetina všech případů byla vážná.

V této věkové skupině bylo zaznamenáno 62 úmrtí, více než trojnásobek oproti druhé skupině.

Tři 13leté děti zemřely na myokarditidu. 16letá dívka dostala dva dny po své třetí (!) Pfizer injekci plicní embolii a srdeční zástavu. Pitva byla provedena, ale výsledky nebyly poskytnuty.

Ve většině případů nebyla provedena žádná pitva. To je bezskrupulózní a zločinné, řekla investigativní novinářka v rozhovoru s Claytonem Morrisem z Redacted. „Není normální, aby malé děti umíraly na srdeční zástavu, na myokarditidu. Je to šílené.“

Celkový počet úmrtí i vedlejších účinků by byl dozajista mnohem vyšší, pokud by došlo ke stejnému nátlaku na očkování dětí jako tomu bylo v případě dospělých…

ZDROJ, Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, CZ 24 news

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange