Štvrtá noc nepokojov vo Francúzsku, vypálené historické mesto

Než se podíváme blíže na 4. noc nepokojů, které zachvátily celou Francii, tedy na noc na sobotu 1. července, vrátíme se ještě k noci předchozí.

Ta totiž jasně ukazuje, že nepokoje jsou ve skutečnosti válkou civilizací, což je důležitý fakt, který prolhaný a manipulativní mainstream záměrně zamlčuje.

Nebo jste snad zaznamenali, že by mainstream někde po pravdě zmínil, že násilí v ulicích probíhá plně v režii muslimů?

Ničení kulturních památek lze považovat za vymazávání původní kultury, v tomto případě (západo)evropské.

V noci pátek bylo mimo jiné při nepokojích arabskými hordami vypáleno historické centrum města Montargis. Budovy shořely, okna rozbita, auta shořela: obyvatelé Montargis byli v pátek ráno v šoku a rozrušení po mnoha škodách spáchaných v centru města více než 200 Araby.

„Je nemyslitelné, co se stalo minulou noc.“

poznámka: V nám známych doterajších “dejinách” poznáme množstvo období, počas ktorých tzv. “Západná kultúra” kradla a ničila pamiatky našej, slovanskej kultúry (jeden príklad za mnohé – vyhodenie do vzduchu hradu Devín francúzskymi vojakmi – nie pri dobývaní územia, to sa im min. 3x nepodarilo, ale keď ustupovali a hrad nebol bránený). V súčasnosti je samotný Západ objektom ničenia.

najnovšie krádeže: Vývoz odvěkých hodnot výměnou za hodnoty “evropské”. Proč předává Ukrajina Západu svaté relikvie a ikony?

A ještě jeden střípek z násilných nepokojů z předchozího dne, který ukazuje, že jde ve skutečnosti o občanskou válku, či spíše válku civilizací – nebo jednoduše džihád.

Záběry z Nanntere, kde se nepokoje zvrhly asi ze všeho nejvíc, ukazují dav muslimů, který křičí:

„Alláhu Akbar, jsme muslimové, pokud nás policie zabije, máme právo zabíjet, je to napsáno v koránu! Bude to horší než rok 2005, nepřestaneme!“

Již čtvrtou noc pokračovaly nepokoje, které se tentokrát přelily nejen mimo Francii, ale dokonce i do zámoří, konkrétně do Francouzské Guyany. V samotné Francii vzplály požáry ve všech obohacovaných městech, kde se také ve velkém rabovalo a kradlo.

Mimo měst byly tentokrát zasaženy i malé obce, takže nepokoje se již přelévají i do míst, kde na něco podobného nebyli zvyklí

** krátené: pôvodný článok s množstvom videí tu

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange