(Ethan Huff, Natural News) Podľa výskumníka a odborníka na fyziku doktora Denisa Rancourta z každých 2 000 ľudí na Západe, ktorí sa dali „zaočkovať“ proti Covid-19, už zomrel najmenej jeden z nich.

Zatiaľ čo očkovacia kampaň v Indii mala za následok smrť 3,7 milióna najzraniteľnejších obyvateľov krajiny, v západných krajinách zomrelo oveľa viac ľudí. Situácia je natoľko zlá, že Dr. Rancourt odhaduje celosvetový počet obetí na najmenej 13 miliónov ľudí.

Dňa 17. mája 2023 Dr. Rancourt svedčil pred Národným občianskym vyšetrovacím výborom (NCI) v Ontáriu v Kanade. NCI je vyšetrovanie vedené občanmi v súvislosti s reakciou kanadskej vlády na pandémiu Covid-19.

Vlákno na Twitteri zostavené občianskym výskumníkom a novinárom Benom M., ktorý pomáha zhromažďovať relevantné dáta prostredníctvom projektov typu Mortality Watch (Sledovanie úmrtnosti), obsahuje niekoľko videoklipov, na ktorých Dr. Rancourt podáva svoje svedectvo na pojednávaní.

Existuje silná korelácia medzi úmrtnosťou a chudobou, čo je jeden z dôkazov, ktorý nám umožňuje povedať, že toto nie je vírus,“ vysvetlil doktor Rancourt o tom, že covid ani nie je vírus, ako sa tvrdí.

„Bez ohľadu na to, z akého uhla sa na to pozriete, neexistuje absolútne žiadna korelácia ani s vekom, čo je definitívny dôkaz, že to nemôže byť covid.

(Súvisiace: Čím viac detských vakcín dieťa dostane, tým väčšia je pravdepodobnosť jeho náhleho úmrtia známeho aj ako syndróm náhleho úmrtia dojčiat.)

Covid nezabíjal ľudí, vakcíny zabíjali (a stále zabíjajú)

Pravdupovediac, stále neexistuje dôkaz, že samotný covid ako vírus vôbec existuje. Avšak to, čo máme, je veľa dôkazov, ktoré ukazujú, že ľudia zomreli na „covidové vakcíny“. Všetko ostatné sú len špekulácie, že niekto zomrel na „covid“.

V skutočnosti to, čomu hovoríme „covid“, sa zdá byť biologicko-chemická zbraň, ktorá bola čiastočne doručená prostredníctvom očkovania.

„Počas obdobia pandémie covidu všetky západné krajiny znížili predpisovanie antibiotík o 50%, takže neliečili bakteriálny zápal pľúc,“ vysvetlil ďalej Dr. Rancourt.

Veková štruktúra nadmernej úmrtnosti sa s prechodom do obdobia očkovania zmenila. Najvyššie hodnoty sa vyskytujú vo veľmi špecifických oblastiach, ale synchrónne po celom svete, čo je z epidemiologického hľadiska absolútne nemožné, pretože čas od vzniku infekcie k náhlemu zvýšeniu úmrtnosti je úplne neistý.“

Ak by bol covid skutočne vírusom, nebol by izolovaný len na určité hotspoty, ako bol, a neodmietal by prekročiť politické hranice štátov. Stalo sa však niečo iné, čo začalo masovo zabíjať ľudí, a to niečo je známe ako „vakcíny proti covidu“.

„Vírus absolútne odmietal prekročiť tieto hranice. Samozrejme, to je absurdné. Ak predpokladáme, že sa šíri vírusové respiračné ochorenie, nepotrebuje cestovný pas a nerešpektuje hranice, takže to je ďalší dôkaz, že nešlo o vírusovú respiračnú pandémiu,“ povedal Dr. Rancourt.

To, čo vidíte, je vyššia úmrtnosť ako dôsledok zavedenia vakcíny. To isté platí pre každý štát v Austrálii. Tiež veľký vrchol úmrtnosti na juhu USA sa zhoduje so zavedením plošného očkovania.“

Dr. Rancourt pokračoval a odhalil, že injekčné podávanie týchto chemických zmesí starším ľuďom, ktorí už mali vysoké riziko úmrtia v dôsledku veku a slabšej imunity, je to, čo exponenciálne zvýšilo počty úmrtí počas celej takzvannej „pandémie“.

„Mladí dospelí sú nad exponenciálnym rizikom,“ dodal.

Záver

Stručne povedané, Dr. Rancourt vysvetlil poslucháčom, že ak by neexistovala žiadna propaganda, žiadny nátlak, žiadne opatrenia a vôbec žiadne vyhlásenie o pandémii, potom by počas covidu nebola ani žiadna nadmerná úmrtnosť.

Boli to vakcíny, ako aj lockdowny, sociálna izolácia a nosenie rúšok, čo zabíjali ľudí

My len dodávame, že pred vakcínami zabíjalo hlavne obmedzenie poskytovania zdravotnej starostlivosti, pľúcne ventilátory, predpisovanie smrteľných liekov (midazolam, remdesivir) a nepredpisovanie antibiotík.

Každý, kto mal pozitívny test na covid, bol automatický braný, že má vírusové ochorenie, a teda nepotrebuje antibiotiká. Či nejde o kombinovaný bakteriálny zápal pľúc už nikto neskúmalo. Šlo teda o umelé navyšovanie úmrtí, v podstate o úmyselné zabíjanie pacientov.

No a po zavedení vakcín už očkovanie prevzalo štafetu v zabíjaní. Už nebolo potrebné pacientom k smrti dopomáhať neliečením alebo liečením smrteľnými liekmi (hoc sa s tým stále v istej miere pokračovalo). Túto prácu teraz už „zvládali“ samotné vakcíny.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange