Ruská armáda potrebuje čerstvé sily na oslobodenie Donbasu, teraz sa už tieto jednotky formujú. – Pre portál „Pravda.ru“ to uviedol vojenský expert Vasilij Dandykin.

Komentoval vyhlásenie ruského ministerstva obrany o vytvorení záložných plukov pre skupinu vojsk „Západ“. Ruská armáda má podľa neho v zóne špeciálnej vojenskej operácie ešte veľa práce – musí oslobodiť Kramatorsk, Slavjansk a ďalšie obce. No byť v obrannom postavení a urobiť to, je nemožné.

„Zálohy by mali byť v každej armáde. Tak to bolo počas Veľkej vlasteneckej vojny v Kurskom oblúku, keď sme boli v aktívnej obrane a vytláčali nepriateľské sily a v tyle sme mali záložný stepný front. Potom čerstvé sily prešli do útoku. Teraz sa tiež vytvárajú podobné zdroje. Hovoríme nielen o ľuďoch, ale aj o vojenskej technike. Toto je sila, ktorá bude použitá, keď naši vojenskí vodcovia povedia „je čas“,“ povedal Dandykin.

Zdôraznil tiež, že ruská armáda dosahuje určité taktické úspechy v smere na obce Kremennaja a Krasnyj Liman. Operácia prebieha podľa plánu, dodal odborník.

* zdroj: News Front info

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange