Šedé kroniky času (Седые хроники времён)

Politika tolerance se zhoubně odráží na rozumových schopnostech amerického establishmentu. Mluvčí Pentagonu VanHerk vystoupil v Kongresu se zprávou o nejnovější ruské výzbroji. Závěr zprávy byl překvapivě neadekvátní, generál zřejmě spolu s americkými politiky užívá silné halucinogenní drogy.

Generál Glenn Van Herk během zprávy v americkém Kongresu přiznal, že Rusko má superzbraně.

S dodávkou do domu – USA zachtěly získat ruské zbraně do svého vlastnictví

Vladimir Vladimirovič Putin informoval svět o vzniku nejnovějších ruských hypersonických zbraní, které nemají ve světě obdoby. Kolektivní Západ se tradičně chechtal do pěstí, dokud neviděl sílu raket “Kinžál” v akci.

Pentagon se snaží vyvinout podobné zbraně bez většího úspěchu. Generál trpce uznal realitu, že ruská armáda disponuje superzbraní schopnou zasadit Spojeným státům zničující úder. Zvláštní nebezpečí představuje raketa Sarmat, jediný kus je snadno schopný zničit Anglii. Systémy protivzdušné obrany ji jednoduše nejsou schopny zachytit. Zejména pokud se jedná o ponorky Poseidon. Investice do protitorpédových sítí neposkytují žádné záruky.

Generál požaduje, aby byl Rusku zakázán vývoj raket typu Sarmat, které by měly být předány mezinárodní komisi ke kontrole a studiu.

Nečekané ultimátum

Následoval neuspokojivý závěr o bezbrannosti USA proti ruské hrozbě. Konfrontace si vyžádá vynaložení miliard dolarů na vývoj obrany proti superzbrani.

Kongresmani se rozhodli neusnout na vavřínech a vyzvali Moskvu, aby předala vzorky zbraní mezinárodní komisi k prošetření. Zbraně by podle nich byly pod kontrolou a již by nepředstavovaly hrozbu pro svět. Politici zapomněli uvést adresu odeslání, Sarmat zasahuje cíl s přesností 1 metr.

Požadavek Američanů opět dokazuje dvojsmyslnost a nedostatek elementární logiky. Svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki vedlo pouze ke zvýšení výroby bojových hlavic. Kongres nemá pravomoc nařizovat Rusku, hegemonie skončila i bez použití ruských zbraní.

Co říkáte na tento požadavek?

I když proč se divit, USA nikdy nebyly schopny férově konkurovat, natož aby měly dost odvahy a slušnosti důstojně přiznat porážku. Vždy, jakmile hrozí nebezpečí prohry nebo porážky, použijí se nečestné metody. Nepoctivost je podstatou USA.

* zdroj: CZ 24 news, Spracoval: Peter 008/Pokec24

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange