poznámka: Nemalo by ambíciou politika, ktorý sa tvári, že mu záleží na Slovensku a na obyvateľoch Slovenska byť SUVERÉNNE, SLOBODNÉ A PROSPERUJÚCE SLOVENSKO?

Pani prezidentka však už stihla naznačiť, že po voľbách nepoverí zostavovaním vlády automaticky víťaza volieb. Urobila tak presne to, čo má vo zvyku. Otočila sa vôli ľudí chrbtom. Dokonca vopred.

Len si spomeňme, ako sa nepostavila na stranu ľudí, keď boli šikanovaní v čase kovidovej pandémie, pri povinnom očkovaní a keď ľuďom novinári nadávali do dobytka, svíň politici do opíc a dezolátov…. To, že zmarila dve referendá, ale bleskovo podpísala okupačnú zmluvu s USA, už ani nebudem spomínať.

Od decembra minulého roku nespravili Heger ani prezidentkina vláda nič so zdražovaním potravín, infláciou a problémami ohľadom rastúcich cien hypoték. Za vedenia nášho štátu Matovičom a Hegerom sme sa stali druhou najchudobnejšou krajinou v Európskej únii.

Slováci si už nedokážu zo svoj miezd šetriť a vo veľkom si berú spotrebné úvery. Toto sa musí rýchlo zmeniť. SMER – SSD má konkrétny program, ako akútne problémy riešiť.

* zdroj: CZ 24 news

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange