1 Slovanů je dohromady asi 350 miliónů, takže jde o naprosto nejpočetnější bělošské etnikum

2 Slované jsou přibližně stejně inteligentní, kreativní a technologicky zdatní jako Germáni a navíc jsou schopni dělat prakticky jakoukoli práci

3 Slované jsou v základu mírní, ale když začnou bojovat, jsou prakticky nezastavitelní (to je současná tragédie Ukrajiny – Malorusové a Velkorusové mají v tomhle stejnou povahu a jsou opravdu schopní bojovat do posledního)

4 Slované v sobě mají větší vzpurnost a neposlušnost než třeba Germáni a je komlikovanější strhnout je zhoubnými davovými ideologiemi (nacismus, fanatický katolicismus, green dealismus, genderismus…); částečně se to povedlo komunismu, protože zahrál na společnou strunu jednoty, ale i to padlo (jak víme, komunismus byl na Východ uměle implantován ze Západu); pokud nemáte Slovanství rádi, tak to klidně čtěte jako “jsou to špatně organizovatelná, barbarská hovada”

Představ si, že se spojí Velkorusové, Malorusové, Bělorusové, Poláci, Srbové, Slováci a možná i ti Chorvati (ti mají sklony k fašismu) a Češi (kteří mají po masakrech po roce 1620 tendence nořit se do německé řiti až po kotníky). V podstatě by vznikla síla, které by nešlo konkurovat. Nedokázala by to ani Čína. Nikdo. Pojilo by nás totiž mnohem víc, než třeba pojí etnickou směsku v USA (tedy PR experty vyvolaný patriotismus).

I proto je už víc než století obrovská část energie Západu věnovaná tomu, aby nás proti sobě navzájem štvali. Všechny proti Rusku a pak proti sobě navzájem. A my se z velké části rozeštvat necháváme, protože bohužel opravdu asi jsme ta špatně organizovatelná barbarská rozhádaná hovada :-). Snad to jednou dokážeme zlomit a spojit se za společným cílem (tím může být třeba takové to trapné “snaha přežít”)

* zdroj: ČeskáVec com

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange