(Mike Adams, Natural News) Podľa viacerých zdrojov Pentagón momentálne vyťahuje zo skladov tisíce zakonzervovaných vojenských lietadiel a obnovuje ich do plnej prevádzkyschopnosti v očakávaní možnej 3. svetovej vojny s Čínou aj Ruskom.

Tieto lietadlá údajne zahŕňajú stíhačky F-16, dopravné lietadlá C-130, prieskumné lietadlá AWACS a ďalšie typy.

Túto informáciu uviedol John Moore zo stránky The Liberty Man vo svojom podcastovom vysielaní 5. júna 2023, ktoré je dostupné na kanáli John Moore Show na Brighteon.com. Mike Adams zo stránky Natural News následne zavolal Johnovi Mooreovi a požiadal ho o dodatočné potvrdenie.

Zopakoval, že jeho zdroje napojené na armádu pozorovali (zatiaľ) stovky lietadiel na leteckej základni Davis-Monthan v Tucsone v Arizone, ktoré boli vytiahnuté zo skladov a následne obnovené do plnej prevádzky. Tento proces prebieha len niekoľko týždňov a zdá sa, že sa ho zúčastňujú stovky osôb vojenského personálu.

Po obnove sa lietadlá údajne posielajú do dvoch zemepisných oblastí určenia:

  • na Filipíny (oblasť pre vojnu s Čínou)
  • do Európy (väčšinou Poľsko), kde sa odohráva vojna Ukrajiny s Ruskom.

To naznačuje, že Pentagon sa v blízkej budúcnosti pripravuje na kinetický konflikt s Ruskom aj Čínou.

Zdá sa, že po páde Bachmutu a neúspešnej protiofenzíve, ktorá tento týždeň zlyhala, Ukrajine došla na boj s Ruskom para (a muži). To znamená, že priame zapojenie NATO do vojny proti Rusku pravdepodobne nie je ďaleko.

Inými slovami, „proxy“ fáza tejto vojny sa chýli ku koncu a sily NATO budú možno čoskoro priamo bojovať proti ruským silám, čo znamená, že svet bude zrejme čoskoro pohltený globálnou vojnou a nie je vylúčené, že táto vojna bude aj jadrová.

Rusko má najpokročilejšie jadrové medzikontinentálne rakety na svete a tiež najpokročilejšie hypersonické strely vybavené nukleárnymi hlavicami (Kindžal, Zirkón). Akonáhle NATO jednoznačne vstúpi do vojny, každé mesto na kolektívnom Západe sa v očiach Ruska stane „legitímnym“ jadrovým cieľom.

To je presne to, čo sa pokúša dosiahnuť skorumpovaný falošný prezident Joe Biden – nukleárna vojna Ameriky s Ruskom. Takto plánujú americkí Demokrati a západní fašisti zničiť Západ, pričom za všetko obviňujú Rusko.

Evakuácia posledných zbraní z kontinentálnych častí USA

Úsilie vyslať takmer všetky bojové lietadlá, ktorými v súčasnosti disponujú Spojené štáty, tiež urobí USA zraniteľnými na „čistý“ útok zvnútra, kde komunistickí čínski vojenskí agenti po státisícoch už prekročili širokú otvorenú južnú hranicu USA, aby sa pripravili na „Deň aktivácie“.

V ten deň rozpútajú kinetické útoky proti americkej infraštruktúre, zamerajú sa na prístavy, rafinérie, elektrárne, komunikačnú infraštruktúru, vojenské základne, mosty a ďalšie.

Čínsky vojenský personál sa môže pokúsiť popraviť všetkých republikánskych guvernérov, senátorov a politických vodcov, pričom sa zmocní kontroly nad hlavnými mestami štátov, rozhlasovými stanicami a inými vysielacími médiami.

Myslite na „Červený úsvit“, ale za spolupráce takmer všetkých Demokratov (to jest komunistov/fašistov).

Domáce vojenské sily USA nebudú z veľkej časti schopné brániť krajinu, pretože už vyexpedovali takmer všetky zostávajúce vojenské prostriedky na Ukrajinu, vrátane delostreleckých nábojov, stíhačiek, puškovej munície, hlavných bojových tankov, protitankových zbraňových systémov, vojenských bezpilotných lietadiel a ďalších.

USA ostanú bezbranné, kým zradný minister obrany Austin (predstiera, že je ministrom obrany, lebo neprisahal vernosť USA) neustále presadzuje covidové vakcíny, aby zmrzačil a zavraždil americký vojenský personál a nechal tak krajinu zraniteľnú voči pokusu o čínsku inváziu.

Obrana Ameriky tak bude spočívať len na ozbrojených občanoch a milíciách. To je dôvod, prečo sa zradná ATF (americký Úrad pre alkohol, tabak a zbrane) snaží zakázať ručné zbrane a označiť takmer každého majiteľa zbraní v Amerike za „zločinca“ – aby ich bolo možné zhromaždiť a vyhubiť v táboroch smrti, keď sa začne čínska invázia.

(Áno, federálne agentúry teraz pracujú priamo pre komunistickú Čínu a celý Bidenov režim je kompromitovaný Komunistickou stranou Číny.)

Kde nájsť pilotov pre lietanie na stíhačkách F-16?

Mike Adams sa spýtal Johna Moora, kde by USA našli dostatok pilotov pre lietanie na stíhačkách F-16, A-10 a iných bojových lietadlách, ktoré sú potrebné na vedenie vojny s Ruskom a Čínou.

Ten mu povedal, že značnú časť dnešných pilotov leteckých spoločností tvoria vojenskí piloti na dôchodku, ktorí môžu byť po vyhlásení vojny znovu uvedený do aktívnej vojenskej služby.

Stojí však za zmienku, že úroveň fyzickej zdatnosti potrebná na ovládanie F-16 v bojovom prostredí je extrémne vysoká a bývalí vojenskí piloti na dôchodku nemajú rovnakú fyziológiu ako mladý, zdatný pilot.

To znamená, že bojové manévre, ktoré sú potrebné na to, aby sa vyhli prichádzajúcim raketám, zasiahli pozemné ciele alebo zasiahli nepriateľské lietadlá, nemusia starší piloti zvládať. Inými slovami, ich bojová účinnosť je ohrozená vekom a nedostatočnou kondíciou.

Je pozoruhodné, že Rusko vlastní najvyspelejšie protilietadlové vojenské vybavenie na svete, čo znamená, že americkí piloti stíhačiek budú vystavení najsofistikovanejšej protivzdušnej obrane, aká kedy bola na planéte Zem nasadená. Preto by sme mali rozumne očakávať veľmi vysokú stratu amerických vojenských lietadiel aj pilotov.

Zároveň dopad straty pilotov komerčnej dopravy na domácu ekonomiku bude zničujúci. Napríklad, letecká nákladná doprava môže byť počas vojny zastavená a dopravcovia ako Fedex a UPS by pravdepodobne museli úplne prerušiť služby leteckej dopravy.

Letecké spoločnosti by skrachovali, čo by si žiadalo tlačenie ďalších peňazí na ich záchranu, aby mohli pokračovať v podnikaní, aj keď nebudú mať dostatok pilotov, ktorí by pre nich lietali.

Koncom tohto týždňa má Mike Adams naplánovaný ďalší rozhovor s Johnom Moorom, ktorý bude zverejnený v piatok. Bližšie informácie sa ho opýta počas tohto rozhovoru.

Autor: Mike Adams, naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange