Nepríčetné “pomáhanie” každému a všade bez ohľadu na dôsledky vidíme a cítime denne už dosť dlho na to, aby sme tento stav zaregistrovali.

Do očí azda najviac bije NELEGÁLNA MIGRÁCIA a spôsob, ako nelegálnu migráciu “riešia odborníci na všetko” vo vládach SR.

Postupy štátu vo veci nelegálnej migrácie upravujú zákony. Ani jeden zo zákonov nehovorí o tom, že je potrebné nelegálnu migráciu “riešiť” ALL-INCLUSIVE SERVISOM nelegálne prítomných osôb na našom území.

S poskytovaním služieb nelegálnym migrantom na našom území MY ĽUDIA, občania SR nesúhlasíme.

Vláda, ktorá nepostupuje v súlade s platným právnym poriadkom, by si mala pripraviť odpoveď na otázku:

PREČO MAJÚ DODRŽIAVAŤ ZÁKONY OBČANIA ŠTÁTU, keď samotná vláda zákony nerešpektuje, nedodržiava a nekoná v súlade s nimi

* * *

Vo svete, obzvlášť v Európskej únii, sa rozmohla epidémia “pomáhania všade a všetkým” s výsledkom sebaničenia.

Už 15 rokov chce Nemecko zachrániť všetko a všetkých. Zachránilo euro na úkor menovej stability, úspor a dôchodcov, ktorí podľa Becka financujú rekordnú infláciu a dlh. Wall Street Journal nazval nemeckú zelenú politiku najhlúpejšou energetickou politikou na svete, pretože nemeckých 1,3 % na globálnych emisiách nedokáže zachrániť nikoho a nič, ale účinne ničí stredné podniky nedostupnou elektrinou, nákladmi na vykurovanie a nútené rekonštrukcie budov. Ak si rekonštrukciu občan nemôže dovoliť, hoci si naň po celý život sporil, americké fondy kúpia dom pod hodnotu.

Ako ďalšiu oblasť, v ktorej chce Nemecko zachraňovať svet, spomenul Beck migráciu. Jeden migrant stojí Nemecko 17 tisíc eur ročne.

Nemecko je bezkonkurenčne najsilnejšou ekonomikou Európskej únie a rozhodnutia jeho vlády majú vplyv na celú úniu. Stačí si spomenúť, čo pre Európsku úniu znamenalo pozvanie imigrantov z úst kancelárky Merkelovej.

(spracované podľa)

V konečnom dôsledku EÚ a Nemecko nepomáhajú nikomu a škodia nielen sebe

By ARCHA

Secured By miniOrange