Neuveriteľné veci plánujú ľudia zo špočky Svetového ekonomického fóra. Už dlhšie upozorňujeme na možné ohrozenie demokracie a dokonca aj jej najvyššej objektívnej formy – priamych tajných parlamentných či prezidentkých volieb. Aktuálne Schwabov stúpenec Yuval Noah Harari povedal, že ostrosledované prezidentské voľby v USA roku 2024 by mohla viesť umelá inteligencia (AI), a naznačil, že Q Anon je AI PsyOp.

Poradca Svetového ekonomického fóra na vysokej úrovni Yuval Noah Harari, kľúčový stúpenec lídra WEF Klausa Schwaba, hovorí, že voľby v roku 2024 by mohla riadiť výlučne umelá inteligencia a že v blízkej budúcnosti budú technológie AI vytvárať nové náboženstvá, ktoré budú ľudia nasledovať. Pôjde pravdepodobne o náboženstvá, z ktorých majú osoh jedinci Svetového ekonomického fóra a ich spojenci z globálnej vlády.

Harari tiež naznačil, že kultové online teórie ako „Q Anon“ už môžu byť kontrolované vládou podporovanou AI v skrútenom teste na podporu nových, počítačom navrhnutých náboženstiev.

Harari, popredný člen Svetového ekonomického fóra a prednášajúci na Hebrejskej univerzite v Jeruzaleme, v nedávnom prejave povedal, že umelá inteligencia bude zasahovať do súboja o prezidenta USA v roku 2024, pričom vytvorí nové „politické manifesty“, „falošné správy“ a dokonca aj „sväté písma“ – hoci podľa Harariho dejovej línie budú „sväté písma“ skôr príručkami pre politické kulty.

Harari prirovnal politické kulty riadené AI ku konšpiračnej skupine Q Anon, pričom naznačil, že samotný Q Anon je kontrolovaný AI alebo prinajmenšom vládou USA a jej subdodávateľmi.

„Premýšľajte napríklad o ďalšom prezidentskom súboji v USA v roku 2024 a skúste si predstaviť vplyv nových nástrojov AI, ktoré môžu masovo produkovať politické manifesty, falošné správy a dokonca aj sväté písma pre nové kulty,“ povedal Harari.

V posledných rokoch sa politicky vplyvný kult Q Anon vytvoril okolo anonymných online textov, známych ako ‚Q dropy.‘ Teraz sú nasledovníci tohto kultu, ktorých sú teraz milióny v USA a vo zvyšku sveta, zhromaždení a uctievaní. Tieto Q kvapky interpretoval ako akýsi druh nového písma, ako nový posvätný text,“ povedal Harari.

„Teraz, podľa našich najlepších vedomostí, všetky predchádzajúce kvapky Q tvorili ľudské bytosti a roboty len pomohli šíriť tieto texty online.“

„Ale,“ pokračoval Harari, „v budúcnosti by sme mohli vidieť prvé kulty a náboženstvá v histórii, ktorých uctievané texty boli napísané neľudskou inteligenciou.“

Dúfajme, že voľby okrem „riadenia“ nebude umelá inteligencia aj rozhodovať… a že občania štátov sveta takéto útoky na demokraciu a vôľu ľudu odmietnu.

ZDROJ, Překlad:  S.S.

* prevzaté

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange