(Ethan Huff, Natural News) V blízkej budúcnosti bude musieť každý na Zemi, samozrejme okrem „elity“, drasticky znížiť svoju životnú úroveň, aby zachránil planétu pred ničivými účinkami teplého počasia, uvádza britská verejnoprávna televízia BBC.

BBC vo svojom seriáli „Svet budúcnosti“ divákom hovorí, že už nie je len možnosťou, ale priamo povinnosťou žiť „ultra-nízkouhlíkový životný štýl“. To je požiadavka, ak má byť planéta zachránená pred takzvanou zmenou klímy spôsobenou človekom.

Práve teraz sa „uhlíková stopa“ človeka žijúceho v rozvinutom svete pohybuje niekde medzi 4,46 ton ročne vo Francúzsku až po 15,43 ton ročne v Kanade.

V Spojených štátoch amerických je uhlíková stopa priemerného človeka 14,67 ton za rok, čo je takmer osemkrát viac ako limit dvoch ton za rok, ktorý navrhuje „zelený“ kult klimatických fanatikov.

BBC vypočítavo nespomenulo Čínu, ktorá produkuje viac znečistenia ako ktorákoľvek iná krajina na svete
Podľa BBC predstavujú dve metrické tony uhlíkového „odpadu“ ročne približne polovicu produkcie jedného auta poháňaného fosílnymi palivami. To je všetko, čo chcú ľuďom dovoliť, ani o gram viac.

Aby bol tento limit dosiahnutý, museli by byť odstránené všetky autá, drasticky znížená spotreba energií, zrušená konzumácia mäsa a mnoho ďalšieho.

Životný štýl priemerného človeka by sa musel dramaticky zmeniť, aby bol v súlade s ultranízkouhlíkovým zeleným životným štýlom. Pre väčšinu ľudí by to znamenalo nesmiernu chudobu a biedu, nehovoriac o živote ako vo väzení, kde by bolo len veľmi málo povolené cestovanie a ľudia by mali minimálne, ak vôbec nejaké slobody.

Ďalší fanatici zo zeleného kultu veria, že aj dve metrické tony uhlíkovej stopy na osobu za rok sú príliš veľa, čo naznačuje, že do roku 2040 to bude len 1,4 tony a do roku 2050 len 0,7 tony ročne na osobu.

BBC vo svojich správach z nejakého dôvodu ignorovala komunistickú Čínu ako krajinu s najvyššími emisiami uhlíka. Čína produkuje zďaleka najviac znečistenia a uhlíkového „odpadu“, ak to takto chcete nazvať, v porovnaní so Spojenými štátmi a Kanadou.

Komunistická Čína takmer vždy dostáva v médiách bezplatný priestor, pokiaľ ide o veci, ako je spotreba energie, znečistenie a iné problémy súvisiace so zelenou agendou.

Je to azda preto, že Čína je obrovským otrokárskym táborom pre nadnárodné korporácie, ktoré platia najnižšie možné mzdy svojim zamestnancom, ktorí vyrábajú často lacné kvalitné produkty a tie sú potom predávajú na Západe s masívnou prirážkou?

Ďalšia vec, ktorú treba mať na pamäti, konkrétne pri Kanade a Európe je, že ide o krajiny s chladným počasím, ktoré sa nachádzajú na severe. Preto dáva zmysel, že tam priemerná domácnosť generuje veľa uhlíka, lebo pravdepodobne nechce v zime zamrznúť.

Je iróniou, že sa tvrdí, že svet sa musí dobrovoľne prepadnúť do chudoby, aby sa „zachránili životy“ pred globálnym otepľovaním, pritom každý rok zomiera viac ľudí na prílišnú zimu ako na nadmerné teplo.

Ak je boj proti zmene klíme skutočne o záchrane životov, potom by sme mali uvoľňovať do prostredia viac uhlíka, aby sme ľuďom pomohli pred zamrznutím. Keďže toto ale nikdy nie je súčasťou diskusie o klíme, musíme sa opýtať: Aká je skutočná motivácia za protiuhlíkovým klimatickým tlakom?

Záver

Žijeme vo svete, kde veľa ľudí verí mnohým rôznym veciam, ale nikde inde nenájdeme takú silnú indokrináciu ako v prípade takzvanej klimatickej krízy,“ uvádza Mark E. Jeftovic.

„Našťastie, od čoraz väčšieho počtu vedcov počúvame, že neexistuje žiadna klimatická kríza a ich hlasy sú čoraz hlasnejšie aj napriek „overovateľom faktov“ v korporátnych médiách a iným strážcom dogmatického naratívu.“

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

pridajte sa k nám do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange