Všude okolo nás probíhá válka, před kterou dnes není vůbec nikdo v bezpečí. Je to inverzní válka páté generace a totální útok proti celému lidstvu. Je to boj mnohostranný, neúprosný a odehrává se současně v každé sféře našeho života.

James Corbett o ní hovoří jako o válce páté generace. V této válce se nebojuje tradičními zbraněmi, ale bojuje se v ní o ovládnutí naší mysli a VĚDOMÍ a to z genetické úrovně a o kontrolu nad naprosto každým aspektem našich životů.

Tato válka je proti člověku, proti vědě, proti přírodě, proti pravdě, proti svobodě a rozhodně proti Kristu. Její metody využívají všechny dostupné zbraně a techniky, včetně velmi sofistikovaných forem propagandy a vlády naprostých psychopatů. Jejím cílem je úplně rozdrtit lidského ducha a přimět ho pokleknout před supertřídou elitářských, autoritářských vládců, kteří skutečně věří tomu, že oni jsou lepší než my všichni ostatní.

Pachatelé zločinu proti lidstvu mají v úmyslu násilím podrobit masy jejich nadvládě a zároveň se nás snaží přesvědčit o tom, že je to jen pro naše vlastní dobro. Jsou to mistři kouzelníci a lstiví Svengaliové, kteří vrhají na svět kouzla zkázy a temnoty, aby udrželi lidi na nízkých vibracích a v emocionálním stavu strachu a paranoie.

Když v roce 2020 řekli, že se náš život již nikdy nevrátí do normálu, tak to mysleli opravdu vážně.

Vše, čeho se dotknou, je totiž vždy obráceno vzhůru nohama a vykresleno zcela proti přírodě a realitě. Tato bizarní světová válka páté generace se snaží zcela převrátit veškeré naše dosavadní společenské normy, zákony, zvyky a tradice. Vyžívá se v nahrazování dobra zlem a světla za temnotu.

Čarodějové za oponou vytvářejí chaos a nepořádek v dosud tak nebývalém měřítku s cílem znovu vybudovat novou, globální a totalitní společnost z trosek současné zkázy. Zvládli válečné techniky z Umění války starověkého čínského generála Sun Tzu , které zahrnuje taktiky jako je podpora podvodu a nebo útok v okamžiku, když je nepřítel slabý a nejvíce nepřipravený. Rasové spory jsou také jednou z jejich nejcennějších taktik, ale existuje ještě mnoho dalších.

Chtějí mít kontrolu naprosto nad vším

Nespokojí se pouze s ovládnutím naprosté většiny bohatství planety, ale snaží se vlastnit a ovládat úplně vše včetně nás samých a veškerého genetického materiálu , přírodních zdrojů , zásobování potravinami a dokonce i lidské DNA . Je zřejmé, že tato inverzní válka má i své další názvy, jako je například sousloví Velký reset, o kterém její hlavní váleční štváči tvrdí, že po něm nebudete nic vlastnit a budete šťastní.

Jeho zastánci se maskují jako benevolentní hlavy národů, armád, centrálních bank, nevládních organizací a think-tanků. Plánují a realizují ho jedny z nejbohatších rodin na planetě, nejmocnějších korporací a nejutajovanějších organizací, jaké kdy svět poznal, spolu s mnoha pěšáky, kteří jen slepě za peníze plní jejich příkazy.

Je to také vše známo jako Nový světový řád , který byl ještě nedávno zesměšňován jen jako konspirační teorie, ale nyní je otevřeně zaváděn a předvádí nám své zvrácené ctnosti, aby je mohl vidět celý svět. Ve skutečnosti není všechno to současné žokejství za bojem o světovou kontrolu nic menšího než mezinárodní organizovaný zločin, kdy vojensko-průmyslový komplex a zkorumpovaná policie slouží jako jakýsi štít, který drží odpor lidstva na uzdě.

Tato skupina Build Back Better (vybudujeme opět lépe) opravdu věří tomu, že může přetvořit lidskou biologii, přírodu, ekonomiky a stávající společenský řád na nějakou novou a vylepšenou technokratickou utopii. Tvrdí, že budují lepší budoucnost pro nás všechny, ale ve skutečnosti jen instalují novou formu neofeudalismu, či technofašismu nebo jakkoli jinak autoritativního systému, podle toho, jak to chcete pojmenovat.

Transhumanismus se dostává do centra pozornosti

Noví „bohové“ Čtvrté průmyslové revoluce (nebo spíš nové Čtvrté říše podle toho, jak se na to díváte) se dnes pokoušejí překonat a postavit mimo zákon jakoukoli úctu ke skutečnému Stvořiteli všech věcí. Předstírají, že milují a chrání přírodu, přičemž se ji ale stále snaží překonat pomocí technologií, jako je genetická úprava a funkční výzkum. Agresivně usilují o kompletní přepsání lidské historie singularitou, spojením člověka a stroje, vytvářením potravin ze syntetických (a často toxických) materiálů a pozměňováním a následným patentováním genetických kódů pro každý druh života na naší planetě. Ano, jsou tak drzí že jejich arogance sahá dokonce až za naši stratosféru.

Jedním z jejich nejchválenějších filozofů je gay, futurista a zastánce transhumanismu jménem Yuval Noah Harari, který věří, že:

  • Kristovo vzkříšení byla jen falešná zpráva,
  • chudí budou dál umírat, ale za 50 nebo 100 let ti bohatí dosáhnou definitivního osvobození od smrti,
  • budoucí dohled musí být až „pod kůží“,
  • éra svobodné vůle člověka definitivně skončila,
  • masy lidí jsou k ničemu a jejich životy jsou vlastně nesmyslné a naprosto bezcenné,
  • masy nemají moc šancí postavit se proti tomu, co přichází, i když jsou organizované.

„Historie začala, když lidé vynalezli bohy, a skončí, když se (někteří) lidé stali bohy.“

Harari je hlavním poradcem jakési karikatury Bondových padouchů a současně předsedy Světového ekonomického fóra Klause Schwaba. Víte, je to ten muž, který otevřeně prohlásil, že čtvrtá průmyslová revoluce by mohla zpochybnit naše „představy o tom, co to znamená být člověkem“. Schwab se také pochlubil, že jeho kádři z mladých globálních lídrů pronikli do vládních kabinetů v mnoha zemích po celém světě. O „válce proti teroru“ po pádu dvojčat bylo za poslední dobu napsáno již mnoho slov, která nám však ještě dále odhalují, co elitáři plánují.

Často se však ztrácí ze zřetele to, že tyto jejich plány se uskutečňují v sálech (místních a národních) vlád; ve firemních zasedacích místnostech; při zasedání nad vojenskou strategií; na tajných setkáních; a v učebnách základních, středních a vysokých škol; a v éteru prostřednictvím propagandy vyzvracené z úst loutkových „novinářů“ řízených leckdy přímo CIA.

Nedávná setkání Světové zdravotnické organizace, Světového ekonomického fóra, Summitu světové vlády a spolku Bilderberg Group svedla dohromady mnoho hlavních spiklenců NWO a řadu jejich dalších přisluhovačů, kteří tak touží změnit běh dějin ve svůj prospěch. Jsme v hledáčku všech jejich útoků, protože vyhlásili válku všemu, co bylo dříve považováno za dobré, spravedlivé a normální.

Naprosto pohrdají naší svobodou, individualitou a nezávislostí. Nenávidí zákon a pořádek a snaží se obejít všechny řídící principy, které jim stojí v cestě, včetně americké ústavy a listiny práv a svobod. Chtějí omezit naši řeč, pohyb, myšlenky a dokonce i to, co jíme. Touží úplně zničit naši individualitu a spojit nás s kolektivistickou „úlovou“ myslí podobnou jako měli Borgové z franšízy Star Trek:

Narodili se jako humanoidi a téměř okamžitě jsou jim implantovány biočipy, které spojují jejich mozky s kolektivním vědomím prostřednictvím jedinečné subprostorové frekvence, kterou vysílá každý dron.

Toto vše pak kolektivně vědomí Borgové zakoušejí jako „tisíce“ hlasů v hlavě – jsou sice kolektivně vědomí, ale neuvědomují si již vůbec sami sebe jako samostatné jedince.

Program LGBTQ+ nahlodává stabilní společnosti

Snaží se dosáhnout svých ohavných cílů všemi nezbytnými prostředky. Nezáleží na tom, kolik nevinných lidí při tom zemře, kolik bolesti a utrpení bylo již způsobeno nebo kolik dětských životů bylo trvale poškozeno v důsledku jejich ideologií, politik a technologií.

Podporují zcela neuspořádaný a nesmyslný pohled na realitu, který prohlašuje, že třeba muži mohou mít menstruační cykly, otěhotnět a rodit děti, zatímco do lidí pumpují škodlivé drogy a provádějí nebezpečné, často nevratné operace na nezletilých, aby se z nich mohli stát transgenderové. Říkají ženám, že je v pořádku uříznout si prsa, odstranit vagínu, vzít si testosteron a chirurgicky vytvořit falešné penisy.

Mezitím se i pro jasnou pedofili snaží získat uznání veřejnosti tím, že se přejmenovávají na osoby přitahované nezletilými (MAP) místo aby byli pojmenováni jako kriminálně deviantní predátoři, kterými ale ve skutečnosti jsou .

Bidenova USDA nedávno oznámila , že transgender-identifikujícím studentům musí být umožněno vstoupit na toalety dle vlastního výběru, jinak budou připraveni o federální prostředky používané na placení školních obědů. Ano, Biden chce vyhladovět vaše děti, pokud správci školy nedodržují agendu. Pokud jste své dítě nevytáhli z těchto vládních indoktrinačních center známých jako veřejné školy, nyní je skvělý čas to udělat!

Tato obzvláště zákeřná forma válčení pomalu ničí, co to vůbec znamená být mužem nebo ženou a jak by spolu měla dvě různá pohlaví spolu souviset. S nejméně 68 (většinou nově vynalezenými) termíny popisujícími pohlaví a identitu jsou miliony lidí připravovány k tomu, aby se vzbouřily proti přírodě a hrdě přijaly zmatek. Kdyby dnes Karl Marx žil, byl by nadšený, kdyby viděl, jak se jeho plány na zničení tradičního typu rodiny pěkně rýsují. Pokud bude tato agenda pokračovat bez omezení, co se stane s lidstvem za padesát let?

Cenzura informací je v této válce zásadní. Navzdory skutečnosti, že se jich nikdo neptal, tak Světové ekonomické fórum nyní obhajuje sloučení systémů lidské a umělé inteligence za účelem cenzury „nenávistných projevů“ a „dezinformací“ a to online, tedy ještě předtím, než bude vůbec povoleno jejich zveřejnění. (Mimochodem, ačkoliv to nyní již zmizelo, tak ještě nedávno třeba takový wordpress ukázal varovnou hlášku, že nejsem oprávněna zveřejnit tento post pokaždé, když vyznění článku bylo proti této jejich skryté agendě nastolování totalitního NWO ať se již článek týkal čehokoli.)

Zpráva zveřejněná na oficiálních stránkách WEF nás poněkud zlověstně varuje před nebezpečím „temného škodlivého světa online“ .

Globalistický orgán, WEF, který řídí ten komiksový padouch Klaus Schwab , z matčiny strany ale přitom také Rotschield, má ovšem rychle řešení.

Chtějí sloučit ty „nejlepší“ aspekty lidské cenzury a algoritmů strojového učení umělé inteligence, aby zajistili, že pocity lidí nebudou víc zraňovány a veškeré názory proti režimu budou na černé listině.

„Jedinečným spojením síly inovativní technologie, shromažďováním informací mimo platformy a zdatnosti odborníků na předmět našeho zájmu, kteří rozumí tomu, jak aktéři těchto virtuálních hrozeb fungují, tak může škálovatelná detekce zneužívání online prostoru dosáhnout téměř dokonalé přesnosti,“ uvádí článek.

Článek končí návrhem „nového rámce: spíše než spoléhat se na AI při detekci ve velkém a na lidech při kontrole okrajových případů, je zásadní přístup založený na zpravodajství.“

„Zavedením lidmi spravované, vícejazyčné a mimoplatformní inteligence do výukových sad tak bude naše umělá inteligence schopna odhalit jemné nuance, nová zneužívání ve velkém měřítku, než se to dostane na běžné platformy. Doplnění této chytřejší automatické detekce o lidskou odbornost pro přezkoumávání těch okrajových případů a pro identifikaci falešně pozitivních a negativních zjištění a následné zaslání těchto zjištění nazpět do tréninkových sad nám umožní vytvořit AI se zcela lidskou inteligencí,“ píše se v článku.

Jinými slovy, vaše svoboda projevu bude pravděpodobně cenzurována dříve, než ji budete moci zveřejnit na sociálních sítích. Někteří tomu říkají „preemptivní cenzura“.

Nebo jak říká WEF: „Týmy důvěry a bezpečnosti mohou zastavit hrozby rostoucí online dříve, než se dostanou k uživatelům.

Není pochyb o tom, že ústřední součástí takových „dezinformací“ bude rázné odsouzení samotného WEF, vzhledem k tomu, že organizace je již poměrně proslulá blokováním svých kritiků na Twitteru.

Mnozí se možná teď ptají, proč se Světové ekonomické fórum, a to uprostřed globální krize životních nákladů, nadcházejícího přidělování energie a globální recese, něčím takovým vůbec zabývá.

Proč se prostě nedrží ekonomiky, když je to ekonomické fórum?

„Nikdy totiž není sázka na jistotu, pokud hlásná trouba této davoské elity přijde se svými bizarními „řešeními“ a „návrhy“ jako se způsobem, jak nějak posílit stávající nebo představit nějaké nové příběhy; nebo se jen zdát být dostatečně zaneprázdněná a vydělat si peníze od těch, kteří to bankrollují,“ píše Didi Rankovic.

„Ne – jim vůbec nejde o nekontrolovatelnou inflaci, ani o náklady na energii a dokonce ani o nějakou potravinovou bezpečnost v mnoha částech světa. Na to, jak je tato organizace oddaná globalizaci, je až podivně hluchá k tomu, co se ve skutečnosti děje po celém světě.“ (že by proto, že za to dost často sama může?)

Okultní kořeny společenské změny

Tito samolibí, samozvaní vládci představují vše zlé a odporné, a přitom se prezentují jako spasitelé. Ve skutečnosti to nejsou nic jiného než vlci v rouše beránčím a temné mraky bez deště. Mnozí z nich se připojili k okultismu a praktikovali satanskou doktrínu „dělej, co chceš, bude celý zákon“.

Satanské učení popularizované telemou Aleistera Crowleyho, Satanovou církví Antona LaVeye a Setovým chrámem Michaela Aquina dosáhlo širokého vlivu v Hollywoodu, hudebním průmyslu, vzdělávání, armádě a mnoha dalších odvětvích. I když existují určité variace, tento systém víry umožňuje praktikujícím ospravedlnit cokoli, co udělají, bez ohledu na to, jak odporné, škodlivé a děsivé to skutečně může být. To je důvod, proč vidíte celebrity jako Megan Fox přiznávat, že pijí lidskou krev.

I když mohou leckdy předstírat pravý opak, tak v jádru jsou to všichni narcisté, mnozí z nich jsou sociopati a stále větší počet se stává také naprostými psychopaty. Obvykle to však nejsou ti, kdo páchají taková zvěrstva, jako je masové střílení a nebo bombardování nevinných civilistů, „považovaných omylem“ za teroristy. Operují ve stínu, sami zůstávají v utajení, zatímco vytvářejí politiku a dávají rozkazy svým pěšákům, aby za ně provedli tyto sadistické násilné činy.

Depopulace – další zbraň v jejich arzenálu

Vidí se jako věhlasní muži a ženy , jako nějaká zvláštní, extra nadaná třída předurčená vládnout celému světu a všemu v něm. Někteří z nich dokonce věří, že zkolonizují Mars, nahrají své vědomí do „cloudu“ a dosáhnou tak vlastní nesmrtelnosti.

Plni extrémní pýchy a domýšlivosti, tito tyrani nás všechny nevidí jako nic jiného než „nabouratelná – hacknutelná zvířata“, která mají sloužit všem jejich potřebám. Ve skutečnosti, pokud bude technologie pokračovat v pokroku tou rychlostí, kterou si přejí, nebudou v blízké budoucnosti již ani potřebovat mnoho z našich služeb. Jejich konečným plánem je nahradit nás zcela roboty, umělou inteligencí a inteligentní technologií internetu věcí (IoT).

Pokud vše půjde podle jejich plánu, tak tyto současné technologické průlomy učiní velkou část lidstva zcela postradatelnou, takže k našemu zabití použili všechny dostupné druhy metod zabíjení, včetně pozměňování DNA a experimentálních genových terapií známých jako COVID-19 očkování. Snažili se nám namluvit, že miliony lidí zemřely na COVID-19, ale tento falešný příběh již byl odhalen, takže se nyní přesouvají k novým hrozbám, jako jsou opičí neštovice, ptačí chřipka a různé bioteroristické útoky.

Věřím, že tento klíč má z velké části pouze odvést lidi od skutečnosti, že zásahy biologickými zbraněmi COVID-19 způsobily masivní vymírání lidské populace. Protože kontrola populace je jedním z ústředních principů globalistických vládců, takže ti, kteří byli podvedeni a svedeni k útokům, jim pomohli snížit populaci na mnohem lépe zvládnutelnou úroveň. Koneckonců, v Gruzii donedávna stál památník nazvaný “Guidestones”, který otevřeně prohlašoval, že počet obyvatel Země musí být udržován pod 500 000 000 v trvalé rovnováze s přírodou. Guidestones byli nedávno vyhozeny do vzduchu dosud neznámým pachatelem.

Pro ty, které dosud nezabila big pharma, válka, toxické chemikálie, hladovění nebo jiné prostředky, tak je jejich plánem uvrhnout nás do chudoby a do naprosté závislosti na vládě. Strašidelný Joe Biden a Federální rezervní systém se ze všech sil snaží dohlížet na řízenou demolici ekonomiky pod rouškou „Putinova zvýšování cen“ a kvůli přechodu na takzvanou čistě zelenou ekonomiku.

V důsledku toho se ceny plynu v jednom kalifornském městě vyšplhaly až na více než 9,00 dolaru za galon a inflace nejen v USA roste tak rychle, že všem lidem velice rychle vyprazdňuje peněženky.

Velmi rychle se také mění veškerá paradigmata života zažitá během posledního půlstoletí:

  • Reprezentativní vlády se mění na technokratické autoritářství
  • Správa prostřednictvím veřejných institucí odpovědných lidem k fašismu, tedy vládě prostřednictvím partnerství veřejného a soukromého sektoru, který se nezodpovídá vůbec nikomu a je řízen jen vlastními zájmy a touhou po zisku.
  • Uznávání a prosazování přirozených hranic až po hranice zcela otevřené
  • Jednotlivé národní státy směrem k regionální/globální správě
  • Přirození biologičtí lidé mění na transhumany nebo „augmentované lidi“
  • Od volných tržních ekonomik směrem k digitálním, centrálně řízeným ekonomikám tzv. dohledového kapitalismu
  • Ukončení svobody pohybu až po omezený pohyb prostřednictvím biometrických digitálních ID, internetu věcí, umělé inteligence a sledování našeho sociálního kreditu
  • Svět s více než 7 miliardami lidí na žádanou populaci pouze 1-2 miliardy lidí
  • Individuální vlastnictví vedoucí k bohatství a vzestupné mobilitě směrem k jeho zničení a přežívání z almužny univerzálního nepodmíněného základního příjmu
  • Tělesná autonomie vůči vládnímu vlastnictví lidského těla jako „ patentovaného “ podnikového aktiva
  • Chráněná svoboda projevu se mění na vládou schválený projev a zavedení drakonické cenzura
  • Svoboda vyznání se mění na uctívání státu
  • Robustní přirozená produkce a spotřeba potravin se má změnit až na přísně kontrolovanou produkci potravin umožňující konzumaci pouze GMO, laboratorního masa, hmyzu, mořských a sladkovodních řas
  • Od současného neomezeného užívání a objevování přírodního světa až po plánované naprosté omezení veškerého cestování a pohybu spoléhající se pouze na digitální zážitky, jako je metavesmír a digitální dvojče Země
  • Omezený lidský kontakt a silné osobní vztahy změnit k čistě digitálním vztahům pouze prostřednictvím sociálních médií, metaverze atd.
  • Právní stát na vládu na základě dekretů těchto technokratických tyranů

To je opravdu příliš mnoho ke strávení a pro mnohé z nás je to tak nechutné, že prostě raději strčí hlavu do písku a pokračují slepě cestou životem v marné naději, že to všechno prostě jednoho dne samo zmizí. Ale tato hybridní válka páté generace nepřestane, pokud nebude na každém kroku pociťovat odpor. Chtějí dosáhnout většiny svých cílů již do roku 2030 v souladu s tzv. cíli trvale udržitelného rozvoje stanovenými OSN – Organizací spojených národů . To je ten skutečný důvod, proč nyní došlo až k takovému zrychlení všech změn počínaje plandemií v roce 2020.

Hadi s vidlicovým jazykem (reptiliáni) na samém vrcholu globální mocenské pyramidy chtějí, abyste na nich byli naprosto ve všem zcela závislí. To je skutečný důvod, proč chtějí mít kontrolu nad vším pod rouškou záchrany planety před klimatickými změnami, neustále mutujícími viry a nebo dokonce morem a ničivými kybernetickými útoky, které ohrožují kritickou infrastrukturu a odhalují všechna naše soukromá data.

Vyvolávají krizi za krizí, aby nás udrželi v pernamentním traumatu a my se soustředili na cokoli jiného kromě jejich pokračujících plánů totální nadvlády. To, čeho jsme svědky, je čistý inženýrský chaos v celé své kráse.

Jejich pravidlo není samozřejmým závěrem

Rádi před námi předstírají, že jsou jednotnou frontou, ale velmi často se vůbec neshodnou v tom, jak tyto své nelidské plány zrealizovat. To by nás mělo povzbudit k tomu, abychom jim i nadále vzpurně vzdorovali, protože rozdělený dům nikdy nemůže obstát. Prostřednictvím prediktivního programování a veřejného prohlášení svých cílů nás chtějí přimět k tomu si myslet, že jejich vláda je nevyhnutelná a že náš odpor je naprosto marný.

Každý den však dochází k malým vítězstvím obyčejných lidí, kteří se staví proti tomuto velkému a špatnému stroji.

Je to smutné, ale je to pravda, že velká část jejich moci byla dosažena naším vlastním zanedbáním různých i nepsaných povinností. Jak prohlásil abolicionista Wendel Phillips již v roce 1852: „Cena svobody je věčná bdělost.

V mnoha ohledech jsme nedokázali před nimi ochránit naše děti, komunity, bohatství, zdraví ani duševní klid proto, že jsme vládním byrokratům a rádoby pomazaným expertům dali až příliš velkou kontrolu nad námi, a to vše většinou jen kvůli jednoduchosti a pohodlí. Ale nyní je nejvyšší čas vrátit se do zákopů a bojovat s tímto nepřítelem třeba tak, že budeme mluvit pravdu směrem k moci, že přemůžeme zlo dobrem, že si vytvoříme vlastní alternativní podpůrné systémy a budeme dál žít své životy svobodně beze strachu a paniky.

Všichni dnes máme nějakou svou roli při získávání kontroly nad našim životem nazpět od těch, kteří se nám jen snaží ublížit. Ať už jde o psaní, mluvení, tvoření, organizování, plánování, vymýšlení nebo vyučování, každý z nás byl v nějaké oblasti nějak více nadán přispět svým dílem k poražení této bestie, která se nás všechny dnes snaží pohltit.

Nyní je čas použít jakýkoli talent a dary, které máme, k prosazení zásadní věci: svobody a pravdy. Buďme světlem uprostřed vší té temnoty. Pokud naši zprávu někteří neobdrží, udržujme ji v pohybu a neztrácejme drahocenný čas a energii nějakým zbytečným dohadováním se s hlupáky.

Věnujme veškerou pozornost tomu, co se děje, ale nenechme se tím pohltit. Najdětme si čas i na to, co nás baví, i přes ty nepříznivé podmínky. Spojme se opět s Bohem a s těmi lidmi, kteří mají na mysli náš nejlepší zájem.

Pamatujme, že pro ty, kdo si věří, není nic nemožné! Tuto válku mohou vyhrát pouze ti, kdo jsou odvážní, oddaní, vytrvalí a ochotní přinášet oběti, aby nakonec všichni viděli, že ti nepřátelé Boha, lidstva a přírody jsou nakonec všichni do jednoho odhaleni a postaveni před soud.

AUTOR: Jesse Smit, ZDROJ, Spracoval: Myšpule/myspulesvet.org

pridajte sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange