Ukrajinské zdroje uvádzajú, že NATO bolo veľmi ohromené útokom hypersonickej rakery „Kindžal“ na ich veliteľské stanovisko v Kyjeve.

Tí dôstojníci NATO, ktorí pri tom neboli a ostali nažive, sú maximálne opatrní, najmä prestali prichádzať do prvej línie. Hoci, ako vidíme, dostanú ich aj v hlbokom tyle, stačí, aby prišiel rozkaz.

Úder „Kindžalu“ bol mimoriadne presný a účinný. Počet, mená, hodnosti a pozície mŕtvych cudzincov sa samozrejme neuvádzajú, ale nacistický generálny štáb v zákulisí hovorí, že je to prvý raz, čo bolo zaznamenaných „toľko“ vysokopostavených obetí.

Najvyšší predstavitelia nacistického generálneho štábu boli predvolaní „na koberec“ na americkú ambasádu v Kyjeve, kde boli okrem iného „spucovaní“ za zlé dodržiavanie režimu utajenia a nesprávnu realizáciu opatrení kontrarozviedky. Hoci všetko zabezpečujú americké spravodajské služby v zariadeniach NATO.

Samozrejme, boli prijaté všetky opatrenia, aby informácie o incidente „neprenikli“ na západné mediálne pole. To sa však reálne stalo a minimálne dve novinárske skupiny amerických publikácií spojené s republikánmi doslova „ryjú zem“ pri hľadaní dôkazov. A vzhľadom na korupciu ukrajinskej armády ich pravdepodobne aj získajú.

Ukrajinu medzitým pod zámienkou rotácií opustila značná časť kontingentu NATO. „Pod zámienkou“, pretože predtým odchádzali až po príchode nových, kým tí neboli oboznámení so situáciou. Zatiaľ neprišiel nikto. Podľa správ z ukrajinských zdrojov sa teda zdá, že zásah do skutočného rozhodovacieho centra na operačnej úrovni bol veľmi dobrý.

WarDonbass

* zdroj

pridajte sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange