Není to naše vláda. Jsou to lidé, kteří byli dekády školení k tomu, aby provedli to, co teď provádějí. Z nějakého nepochopitelného důvodu mají lidé tendenci věřit tomu, co politik říká, když otevírá ústa. Oni jezdí na školení, kde je naučí profesionálně zalhat na jakékoliv téma. Tahle vláda v devastaci kvality života a v devastaci této republiky ještě určitě neřekla svoje poslední slovo. Další věci jsou připraveny, a součástí toho, aby to mohli realizovat, jsou všechny ty psychologické operace včetně přípravy tvrdé cenzury internetu zákonů, které umožní vyhlašování nouzových stavů atd. Nemáme dva a půl roku, abychom čekali, až budou volby, protože už nebudou mít prakticky žádný význam#nezapomeneme

Když někdo někomu v současné době vynadá do ruské svině, nestane se mu nic. Když mu druhý odpoví do ukrajinské svině, bude trestně stíhaný.

Okno příležitostí, abychom si mohli svobodně říkat, co se nám zachce, je už přivřené, a přivírá se každým dnem. Mám takový nepříjemný pocit, že tady u nás v té naší krásné republice to i našimi vlastními chybami, i naším vlastním zapříčiněním, za chvíli bude tak trochu k nežití pro člověka, který je svobodomyslný. Kriminalizace názorů, které nejsou povoleny, jede naplno. Lubomír Volný otevřeně a bez servítek, jak ho známe.

Nebudu se mírnit, NE! Vede nás lidská špína.

Nelituji ničeho. V Parlamentu bychom byli neústupní a radikální. Kdybych neudělal některé věci, které jsem udělal, tak většina ani neví, že Lubomír Volný existuje, a informace o tehdy projednávaných věcech by se přes mediální blokádu vůbec nedostaly ven. Neměl jsem možnost v mainstreamu vysvětlit, proč se poslanec Parlamentu nechal vyvést ze Sněmovny. Hodně lidí ani neví, že se připravoval zákon, který by neočkované lidi nepustil do běžných volebních místností.

Všichni mohli zrušit Babišova nezákonná opatření, a ani jeden to neudělal. Protože všichni měli stejný pokyn, že v České republice musí být zavedena opatření, musí se nosit roušky, musí být zavřená ekonomika, musí se vyprovokovat vysoká inflace a musí se otrávit vakcínou maximální možný počet lidí. A všichni na tom spolupracovali.

Roušky byly jenom symbol otroctví. Byl to symbol podřízení se tomu nařízení, byla to psychologická operace, aby se lidé podrobili, aby byli připravení na to, co bude následovat. ťe budou následovat další a další kroky, které nás budou zpracovávat, abychom s tím souhlasili, abychom se podvolili. Kdo se u covidu podvolí jednou, podvolí se u Ukrajiny, podvolí se u další pandemie, podvolí se u daňové reformy, podvolí se u důchodové reformy, podvolí se u všeho. Bude už zvyklý ohýbat záda a bude o to snazší s ním manipulovat.

Holec: Zavřít, vyhodit a převychovat! Před fanatismem fialovců už není nikdo v bezpečí! Toto Černochová neuvidí ráda. Už to koluje

Pravda vás do Sněmovny nedostane, pravda vás před Sněmovnou zastaví.

Snažím se nelitovat toho, co jsem kdy udělal. Protože jsem to měl z nějakého důvodu udělat, a proto jsem to udělal.

ZDROJ:  YouTube/Nespokojeny/cz24.news

pridajte sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange