Žijeme ve vzrušující době, ale musí to být tak, jak to je.

Pro mnoho lidí je to příliš. Chtějí zpátky to staré, kdy se nemuseli starat o budoucnost. Nechtějí slyšet o všem, co se děje.

Ale to je klamná myšlenka, protože nevědět nic neznamená, že by nebylo co vědět. V pozadí byl již připraven scénář, který dnes prožíváme. Mnozí mají pocit, že se zřejmě propadají do hluboké jámy, jiní už cítí, jak vane svěží vítr budoucnosti. A že to bude dobré, lepší než to, co jsme měli.

Každý žije ve svém vlastním světě. Tolik už vím a tato doba mi to ještě více objasnila. Ve svém vlastním vesmíru jsme všichni sami a každý z nás si vytváří svůj vlastní svět. V tom mém bylo světlo vždycky silnější než stín, ať už se navenek dělo cokoli. Proto jsem velmi pozitivní, zvláště v této době, kdy cítím, že se blíží konec staré vlády.

To, že se těším na budoucnost, je něco, co ve mně vzniklo a co zatím nic nezničilo, dokonce ani žádné vnější události. Je to stará moudrost: než může vzniknout nové, musí staré zmizet. Úplně. Ti, kdo si to uvědomují, vidí změny v jiném světle.

Je to velmi náročná doba, v níž každý může růst nad rámec sebe sama. Každý může utvářet svůj svět. Většina to dělá nevědomě, a tak se nechává vtáhnout do každého víru. Teprve když si začnete uvědomovat, že jste tvůrci svého světa, můžete ho vědomě měnit.

Mysl je nad hmotou. To bylo mnohokrát prokázáno. Pamatujte si to. To všechno jste věděli už dříve. Poslouchejte své děti, ony to stále vědí. Nevěří na “zázraky”. Vědí, že jsou možné.

To, co prožíváme, není náhoda. Bylo to dávno naplánováno. A každý z nás se musí rozhodnout, zda bude svou energii dávat druhé straně se svým strachem, hněvem a zoufalstvím (proto se strach udržuje), nebo zda se osvobodí z okovů minulosti.

Budoucnost bude nádherná pro ty, kteří v ni věří.

V průběhu mnoha desetiletí pozitivní energie stále sílí. Mnoho lidí se od té doby neuvěřitelně vyvinulo. Dávné vědění, moudrost, která byla dlouho skryta, se dostává na světlo a je předávána dál, například v knihách lidmi, kteří ji přijímají.

To, co prožíváme právě teď, musí být podobné. Protože jinak by nebylo možné přimět tolik lidí, aby se zamysleli, vystoupili ze svého kokonu a rozpoznali pravdu, která nám byla po tisíciletí skryta.

Jen díky tomu jsme v procesu objevování vlastní odpovědnosti. Dostáváme se ke své suverenitě.

To je dobrá, nikoli špatná zpráva. Že to bude ještě hrbolaté, je normální. Ale každý, kdo se dokáže dívat do budoucnosti s radostným nadhledem, napomáhá jejímu rychlejšímu naplnění. Zde potřebujeme každého, kolektivní energii. Ale nic a nikdo nebrání každému jednotlivci, aby šel svou vlastní cestou a zažil svůj vlastní vzestup. K tomu ostatní nepotřebujeme.

Pokud chceme minulost přenášet do budoucnosti, pak jsme se nic nenaučili. Pak byly poslední tři roky zbytečné. Ale jen pro kolektiv, ne pro jednotlivce. Každý jednotlivec může dosáhnout všech možných dimenzí, nepotřebuje ostatní. Chceme-li však pomoci Matce Zemi a lidstvu jako takovému, pak to lze jen společně.

Text níže:

Člověk starý svou myslí říká: systém je rozbitý, musíme ho opravit. Osvícený člověk však ví, že systém funguje přesně tak, jak má, a že je třeba ho zničit.”

Ti, kdo rozpoznali záměr, jsou zde o velký krok napřed. Neexistují žádné náhody.

(Jack Posobiec)

Tohle všechno normální lidi nechápou! Žijí v úplně jiném světě – kdybych si každý den otvírala pusu a říkala jim všechno, co jsem napsala, už po jednom dni by se mi vyhýbali a říkali by, že jim způsobuji špatnou náladu. Tak to bylo i předtím… Dnes je to ještě extrémnější – nechtějí se zabývat pravdou! – (K.B.)

* zdroj: sociálne siete (https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/64574)

By ARCHA

Secured By miniOrange