Od môjho príspevku z 9.10. Netanjahu potvrdzuje moje záverečné hypotézy ohľadom Izraelsko-Palestínskeho konfliktu.

31. októbra The Times of Israel s odvolaním sa na vyhlásenie úradu premiéra Benjamina Netanjahua, informovali o pláne deportovať viac ako 2,3 milióna Palestínčanov z pásma Gazy do Egypta. Plán odporúča vláde presídliť do Egypta všetko civilné obyvateľstvo enklávy. Zahŕňa aj vytvorenie „sterilnej“ nárazníkovej zóny širokej niekoľko kilometrov v Egypte, aby sa zabezpečilo, že sa obyvateľstvo nebude môcť usadiť na izraelských hraniciach.

Tisícom bezpečnostných analytikov vŕtalo v hlave, ako mohol Hamas vniknúť na najdokonalejšie strážené miesto sveta izraelského územia. Hamasu, (vytvoreného Izraelom) musel byť samotným Izraelom umožnený vpád na Izraelské územie. Izrael dostal skvelú príležitosť vyhladiť palestínske obyvateľstvo a definitívne obsadiť celé územie.

Napokon, najstaršou taktikou, je urobiť zo seba obeť, aby mohol štát v rámci reštrikcií konať bez akýchkoľvek škrupulí, ktorými by ich mohla odsúdiť medzinárodná komunita.

Tým sa však invazívne zámery dua Izrael/USA nekončia

Ako ukazujú dohady denníka New York Times, ktorý uverejnil článok pod tajomným názvom „Ako sa z 5 krajín mohlo stať 14“. V dôsledku konfliktov vyvolaných SŠA, sa v mnohých krajinách BSV delia štáty na rôzne vláduce frakcie, ktoré krajiny rozdeľujú. Ide o preformátovanie Blízkeho východu. Mapa Blízkeho východu ukazuje, ako urobiť štrnásť z piatich krajín regiónu.

Dobrým príkladom je od roku 2011 rozdelená Líbya, či možnosť opätovne rozdeleného Jemenu, alebo vojnou zmietaná Sýria na 2-3 časti. Článok špekulatívne vymenúva rôzne možnosti rozdelenia arabského sveta.

Prečo?

Čím menšie, čím slabšie, menej bojaschopné štáty vzniknú na pôde islamského sveta, tým menší odpor budú klásť novému sionistickému Izraelu.

A najhrozivejšie je, že celý “civilizovaný” svet sa prakticky bez akéhokoľvek oficiálneho odporu prizerá jednej z najstrašnejších genocíd sveta a nemilosrdnému masakru detí a civilistov.

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

**súvisiace články

Secured By miniOrange